Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βορίδης για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ: Θα την πληρώσω εγώ

Βορίδης για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρ...

Ανακαλεί την απόφαση

Πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες με αφορμή την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία κοστολογήθηκε στις 12.000 ευρώ. Η κόντρα συνεχίστηκε και σήμερα μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και του Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό «αέρα», με τον υπουργό να ανακοινώνει ότι θα πληρώσει από την τσέπη του την εκδήλωση.

 
Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω ανάρτησης της πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, που έγραψε χθες στο Facebook:

«Πέρσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!! Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!»

Πηγές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησαν χθες πως τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο (συνολικά 750 άτομα).

Η κόντρα συνεχίστηκε και σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN,.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι θα πληρώσει από την τσέπη του την εκδήλωση για την πίτα των 12.000 ευρώ ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης είπε ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο δημόσιο χρήμα,

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις