Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

12.000 ευρώ στοίχισε και η πίτα του Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

12.000 ευρώ στοίχισε και η πίτα του Πατο...

Το ποσό αναρτήθηκε στην «Διαύγεια»

Μετά την πίτα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία θα κοστίσει 12 χιλιάδες ευρώ, αποκαλύφθηκε και η πίτα που έκοψε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής, κόστισε το ίδιο ποσό.

Σύμφωνα με απόφαση της οικονομικής επιτροπής που είναι αναρτημένη στη «Διαύγεια», το συνολικό ποσό των 12.000 ευρώ δαπανήθηκε και για την πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε ο Γιώργος Πατούλης με καλεσμένους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, η οποία κόπηκε στις 12 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το έγγραφο, το κόστος της εκδήλωσης ήταν 9.577,24 ευρώ και έφτασε τα 12.000 με τον ΦΠΑ.

Τελικά, δύο μέρες μετά την αρχική απόφαση που ενέκρινε το ποσό των 12.000 ελήφθη οικονομική προσφορά 10.800 ευρώ από το ξενοδοχείο όπου έγινε η εκδήλωση, οπότε το αρχικό κονδύλι κόπηκε κατά 1.200 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η πρωτοχρονιάτικη πίτα προς τιμήν των υπαλλήλων της περιφέρειας κόπηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις καταγγελίες του συλλόγου τους για το υπερβολικό κόστος των 20.000 ευρώ που στοίχισαν τα έπιπλα στο γραφείο του περιφερειάρχη. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις