Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Πρώτη φορά τολμάμε να ελπίζουμε

Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Πρώτη φο...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: 

"Ο Φιλοζωικός Σύλλογος θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στην νέα Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ.Καλογερόπουλο και τον Πρόεδρο της Πενταμελούς Επιτροπής για τη Διαχείριση των Αδέσποτων κ.Φραγκονικολόπουλο.

Για πρώτη φορά έχουμε μια άψογη συνεργασία με το Δήμο, με έμπρακτες κινήσεις καλής θέλησης και πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες και τα προβλήματα των αδέσποτων ζώων της περιοχής μας. Ο Δήμαρχος κ.Καλογερόπουλος, άνθρωπος των έργων κι όχι των λόγων όπως αποδεικνύει από τη δράση του, μας στηρίζει δυνατά και σταθερά και δεν κρύβεται πίσω από τηλέφωνα με διαρκείς αναβολές. Ο κ.Φραγκονικολόπουλος, γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και πριν της ανάληψης των καθηκόντων του, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί μας και είναι ενημερωμένος για όλα τα σημαντικά ζητήματα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που λαμβάνει δράση μεταφέροντας χτυπημένα και άρρωστα ζώα στους κτηνιάτρους. Όλα αυτά χωρίς ‘φανφάρες’ και μεγαλόπνοες δηλώσεις από μέρους τους, δρουν αθόρυβα κι αυτό είναι προς τιμήν τους.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος είναι πολιτικά ουδέτερος, δεν στηρίζει χρώματα ή παρατάξεις, αναγνωρίζει όμως και στηρίζει τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν δράση και ευθύνες, για αυτό και νιώθουμε την ανάγκη της ειλικρινούς αυτής δημόσιας ευχαριστίας. Μετά από τόσα χρόνια, μας παραχωρήθηκε ένας χώρος για τη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού μας και αποφύγαμε το κρύο της πλατείας. Για πρώτη φορά κάποιος από τη Δήμο βρίσκεται σε τροχαίο και μεταφέρει το ζώο στο γιατρό. Για πρώτη φορά νιώθουμε πως ο εθελοντισμός λαμβάνεται υπόψιν. Για πρώτη φορά τολμάμε να ελπίσουμε σε πραγματικές αλλαγές μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Ευχόμαστε να κυλήσει όλη η τετραετία στο ίδιο κλίμα κατανόησης και συνεργασίας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις