Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 23 Ιανουαρίου 2020 στην Ελλάδα η ταινία - έκπληξη "Τζότζο"

Έρχεται 23 Ιανουαρίου 2020 στην Ελλάδα η...

Σε σκηνοθεσία του Νεοζηλανδού Τάικα Γουαϊτίτι, ο οποίος παίζει κιόλας

To “Τζότζο -Jojo Rabbit”, η ταινία έκπληξη της χρονιάς, το διαφημιστικό τρέιλερ της οποίας παίζεται ήδη στα Odeon Veso Mare, αναμένεται από την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή από την ODEON.

Η συγκεκριμένη ταινία που είναι μία σάτιρα αρκετά πρωτότυπη και τολμηρή, ήδη κουβαλά την μεγάλη διάκριση, το βραβείο καλύτερης ταινίας από το κοινό του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ θεωρείται πως θα κερδίσει κάποιες υποψηφιότητες στα Όσκαρ που ανακοινώνονται τη Δευτέρα 13/1. 

Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι συγκεντρώνει ένα εκπληκτικό καστ και υπογράφει μια υπέροχη μαύρη κωμωδία που θα συναρπάσει όπως δείχνουν τα πράγματα και τους Έλληνες σινεφίλ.

Ο μοναδικός «Τζότζο» (Jojo Rabbit) αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα. έρχεται στις

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι (THOR: RAGNAROK, ΚΥΝΗΓΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ), φέρνει με τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ και πάθους την τελευταία του ταινία, «Τζότζο», μία σάτιρα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με πρωταγωνιστή ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία (ο Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις στο ρόλο του Τζότζο) του οποίου η ιδέα για τον κόσμο αντιστρέφεται, όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του (στο ρόλο η Σκάρλετ Γιόχανσον) κρύβει ένα νεαρό Εβραίο κορίτσι (Τόμασιν ΜακΚένζι) στη σοφίτα τους. Με μοναδική βοήθεια από τον χαζούλη φανταστικό του φίλο, Αδόλφο Χίτλερ (τον υποδύεται ο ίδιος ο Τάικα Γουαϊτίτι), ο Τζότζο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τυφλό φανατισμό του.

Διάρκεια: 1 ώρα και 48 λεπτά.

Το φιλμ στο rotten tomatoes συγκεντρώνει ποσοστό 79%.

Παίζει και ο Σαμ Ρόκγουελ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture