Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πυροβόλησαν κατά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Πυροβόλησαν κατά του πρώην ποδοσφαιριστή...

Στην Γλυφάδα

23:00Τραυματισμένος ελαφρά στο πόδι, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμό από άγνωστο, έξω από το σπίτι που διαμένει στην οδό Ελπίδος, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κοβάτσεβιτς τραυματίστηκε στο πόδι του όταν έπεσε στο έδαφος για να προφυλαχθεί από τον δράστη που τον πυροβόλησε την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Ο άγνωστος σταμάτησε με αυτοκίνητο κοντά στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και αφού πήγε προς το σημείο που ήταν έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε. Ο Κοβάτσεβιτς έπεσε αμέσως και έτσι γλίτωσε από την σφαίρα.

Αμέσως μετά ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα καμμένο στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

 

22:25 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο στη Γλυφάδα, έπεσε ενστικτωδώς στο έδαφος και τραυματίστηκε.

Ο πρώην παίκτης είναι καλά στην υγεία του ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο. Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight