Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: Ύψιστης πολιτικής σημασίας το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ  

Ιάσονας Φωτήλας: Ύψιστης πολιτικής σημασ...

Μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή

 

ΔΕΙΤΕ τα βασικά σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το πρωί της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου:

-        Το μείζον ζήτημα αυτές τις ημέρες είναι το επικείμενο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Τράμπ. Ελπίζουμε να φέρει θετικά αποτελέσματα για τη χώρα μας σε γεωπολιτικό, οικονομικό και αναπτυξιακό επίπεδο σε μία κρίσιμη συγκυρία για όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

-        Η αξιοσύνη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έχει να κάνει με το φύλο, αν δηλαδή θα είναι γυναίκα ή άντρας, και δεν μπορεί η σχετική συζήτηση να γίνεται με όρους πασαρέλας. Είναι επίσης ακραία υποκριτική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για συναίνεση 3 μήνες πριν τη λήξη της θητείας, όταν έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά το 2014 αρνούμενος να προτείνει οιονδήποτε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σήμερα μάλιστα έχει πάει στο άλλο άκρο προτείνοντας συνεχώς δια του κ. Τσίπρα και των στελεχών του μόνο τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο!

-        Επί της ουσίας για το θέμα, την πρωτοβουλία την έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έγκαιρα θα κάνει πρόταση που θα ανταποκρίνεται στην ύψιστη αυτή θέση της πολιτείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις