Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας στην Πάτρα - Προφυλακιστέος ο 54χρονος

Θρήνος στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντί...

Mαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια Αντύπα

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε στην Πάτρα από τον Ιερό Ναό της Αλεξιώτισσας  η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα την οποία πυροβόλησε και σκότωσε τα ξημερώματα της Κυριακής ο 54χρονος σύζυγός της στο σπίτι του στη Νέα Αλικαρνασσό στην Κρήτη. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Οικογένεια συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για πάντα την 33χρονη. από τον ναό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. "Καλό ταξίδι" Αδαμαντία έγραφαν κάποια απο τα στεφάνια.

Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα.

Το ύστατο χαίρε είπαν ο γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης Αντύπας, η μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.

 

   

 

 

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του με καραμπίνα. «Είναι συντετριμμένος» δήλωσε η συνήγορός του

 

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασό, στο Ηράκλειο.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόεσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις, αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις