Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Και απόψε το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής

Και απόψε το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο...

Με 400 ερμηνευτές & 3 γκεστ καλλιτέχνες - Τα εισιτήρια και για τις δύο βραδιές έχουν εξαντληθεί προ πολλού

Χθες και σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο  που οργανώνουν από κοινού η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας και η Εφημερίδα ‘’Πελοπόννησος’’. Το κοντσέρτο – θεσμός θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου στις  7.30 μ.μ. ακριβώς! Τα εισιτήρια και για τις δύο βραδιές έχουν εξαντληθεί.

 Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της ‘’Πολυφωνικής’’, που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με πανελλήνια απήχηση.

Θα μετάσχουν η Ορχήστρα ‘’Sinfonica’’, 400 ερμηνευτές- μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρείς καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνης του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο καθώς και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίο Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.

Πλατινένιοι χορηγοί: ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, FERRY CENTER Γ. Τελώνης ΕΠΕ.

Χρυσός χορηγός: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ      

Ασημένιος χορηγός: Dr PRINOU

Χάλκινοι χορηγοί: S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, DUR

Υποστήριξη: ΟΛΠΑ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ, ΑΤΕ Κ.Χ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, χαρτοποιία ΕLITE, βιοτεχνία ξηρών καρπών ΣΙΔΕΡΗΣ, οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΜΟΧΥ ΗΟΤΕLS, ΜΕD FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού ΜΑΡΓΕΛΗΣ, I SEGRETI DI PASTA, ξενοδοχείο ‘’ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ’’, café- restaurant ‘’Το Παναχαϊκόν’’, ‘’ΦΑΤΝΗ’’, βιβλιοπωλείο ‘’DISCOVER’’, studio SAMMI, φωτο Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Χορηγοί μπουφέ Σαββάτου: Ζαχαροπλαστείο ‘’SACHER’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Χορηγοί μπουφέ Κυριακής: Ζαχαροπλαστείο ‘’CARAVEL’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Ανθοστολισμός: Ανθοπωλείο ‘’ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ’’

Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ          

Απ’ ευθείας ραδιοφωνική μετάδοση: ΕΡΤ Πάτρας

Μέγας χορηγός Επικοινωνίας: thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture