Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Vasillikos, White Christmas και Νυκτά Έγχορδα στην Πλατεία Γεωργίου - ΦΩΤΟ

Vasillikos, White Christmas και Νυκτά Έγ...

Το βράδυ της Πέμπτης

Μια από τις  πιο μελωδικές βραδιές των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν στην  γιορτινά στολισμένη πλατεία Γεωργίου, το βράδυ της (Πέμπτης) χθες , εκατοντάδες πατρινοί/ες και επισκέπτες της πόλης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 |«Ηθικοί αυτουργοί» , για ό,τι συντελέστηκε στη καρδιά της Πάτρας, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» και ο πατρινός καταξιωμένος καλλιτέχνης Vassilikos, που παρουσίασαν αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα  τραγούδια από τη χώρα του Κάρολου Ντίκενς, όπως τα «Jingle Bells»,  «Little Drummer Boy», «God Rest Ye Merry Gentlemen» και φυσικά…το «White Christmas»

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…» είχε η Βάγια Ζεπάτου , σε πρωτότυπες μουσικές ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Vassilikos.

 Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κ. Κατερίνα Γεροπαναγιώτη Θεωδορακοπούλου προλόγισε την εκδήλωση, καλωσορίζοντάς  τον Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, , αντιδήμαρχοι,  πρόεδροι Οργανισμών, Δημοτικοί σύμβουλοι καθώς κα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του Πολιτιστικού οργανισμού Δήμου Πατρέων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture