Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία...

Η βραδιά ήταν ενταγμένη στην προσπάθεια, να "ζεσταθεί" και να ομορφύνει ακόμα περισσότερο η πόλη τις φετινές γιορτές

Τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, μάγεψαν το βράδυ της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου 2019 το κοινό που βρέθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρου του Πανεπιστημίου στο Ρίο.

Μουσικές και  ερμηνείες συνθέσεων και τραγουδιών που ήταν εναρμονισμένες με το πνεύμα των ημερών, κυριάρχησαν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου, το αποτέλεσμα της οποίας κατέδειξε για μία ακόμα φορά, το σημαντικό και σπουδαίο έργο που συντελείται σε όλα τα επίπεδα.

Το κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, είχε την τύχη να απολαύσει τα σύνολα της «Ορχήστρας Παραδοσιακών Οργάνων», των Κρουστών «Κρούσις», της «Παιδικής Χορωδίας», το «Φωνητικό Σύνολο Solfez Kodaly», της «Χορωδίας Δωματίου» και της Συμφωνικής Ορχήστρας Δημοτικού Ωδείου με σολίστ  τη Μαίρη Έλεν Νέζη (mezzo soprano) και τη Νίνα Μεταξά στο πιάνο.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακόπούλου στο σύντομο καλωσόρισμά της εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το κοινό θα απολαύσει μια υψηλού επιπέδου συναυλία, απευθύνοντας παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι συνέβαλαν ο καθένας από το πόστο του, προκειμένου να γίνει η εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης στο σύντομο χαιρετισμό  του, εξέφρασε την ευχή η «Νέα χρονιά να είναι πιο ελπιδοφόρα και να ικανοποιήσει  την προσδοκία όλων για καλύτερη ζωή». Αναφερόμενος στη συναυλία των συνόλων του Ωδείου επεσήμανε, πως « η συναυλία των συνόλων του Δημοτικού Ωδείου, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου και όχι μόνο, ενταγμένη στη γενικότερη προσπάθεια, στο πλαίσιο των εορτών να «ζεσταθεί» και να ομορφύνει ακόμα περισσότερο η πόλη…», σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του ο κ. Πελετίδης τόνισε, ότι «…πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις και αυτό γίνεται με τις δικές μας δυνάμεις. Απόδειξη του μεγαλείου αυτού που λέμε εργαζόμενου, δηλαδή των ανθρώπων που νιώθουν την πόλη μας και το αποδεικνύουν στην πράξη. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα απολαύσουμε σε λίγο»….».

Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος της Πάτρας ανέφερε, «…πιστεύω πως σε ανάλογες δράσεις μπορούμε να στηριχθούμε και να στηρίξουμε το μέλλον της πόλης μας. Σε λίγο θα παρακολουθήσουμε μια εξαιρετική συναυλία και στο τέλος είμαι σίγουρος πως όλοι θα συμφωνήσουμε, πως είχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, σε μία πόλη καταπληκτική με καταπληκτικούς ανθρώπους και επομένως το μέλλον είναι δικό μας και μπορούμε να το ευχαριστηθούμε…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture