Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: «Άλλο νόμιμη απεργία άλλο εκβιασμός λίγων συνδικαλιστών»

Ιάσονας Φωτήλας: «Άλλο νόμιμη απεργία άλ...

Ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ μίλησε στην ΕΡΤ

Σημεία από την, Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Ενημέρωση» με τους Νίνα Κασιμάτη και Χρήστο Παγώνη το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου. Στην τοποθέτηση του, μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

- Είναι απαράδεκτο εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να ταλαιπωρούνται επειδή 25 εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ αρνήθηκαν να επιστρέψουν από τα γραφεία - που είχαν πρόσφατα μετακινηθεί - στα εκδοτήρια – που ήταν η θέση εργασίας τους – ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες. Είναι άλλο πράγμα η νόμιμη απεργία και άλλο ο εκβιασμός από λίγους συνδικαλιστές σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που ήθελαν και δεν μπορούσαν να πάνε στις δουλειές τους.

- Ο προϋπολογισμός για το 2020 που θα ψηφιστεί απόψε στη βουλή σηματοδοτεί μία ριζική στροφή στην οικονομική πολιτική. Από την υπερφορολόγηση που επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ στοχεύει την ανάπτυξη και στις επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα δεν μειώθηκε κανένα επίδομα.

- Ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Στεφανής έδειξε τα πτυχία του αλλά, επιπλέον, είναι και ύποπτη η επίθεση εναντίον του από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία στιγμή που η γείτονα χώρα ασκεί απαράδεκτη πολιτική και στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις