Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα του επίλογου του "Πολέμου των Άστρων"

Πλησιάζει η πρεμιέρα του επίλογου του &q...

Στις 18/12 ξεκινά να προβάλλεται & στη χώρα μας το "Star Wars: Skywalker Η Άνοδος"

Το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται εδώ και μέρες & στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare και πραγματικά μας προιδεάζει για ένα συναρπαστικό όσο και συγκινητικό φινάλε. Ο λόγος για το φιλμ «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος - Star Wars: The Rise of Skywalker» που 18 Δεκεμβρίου 2019 κάνει πρεμιέρα στους Ελληνικούς κινηματογράφους (θα προβληθεί και σε 3D) σε διανομή από την εταιρεία Feelgood. Η Lucasfilm και ο J.J. Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Ο ίδιος ο J.J. Abrams όπως είπε με νόημα στο περιοδικό Entertainment Weekly που κυκλοφόρησε με εξώφυλλο από την ταινία (το ίδιο συμβαίνει και στο Βρετανικό Empire στο νέο τεύχος του) "κάποια πράγματα όσο επιτυχημένα και αγαπημένα κι αν είναι, οφείλουν να τελειώνουν κάποια στιγμή".

Στη νέα λοιπόν ταινία «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος», τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Πρωταγωνιστούν οι: Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid,  Billy Dee Williams. Περιλαμβάνονται και πλάνα της αείμνηστης Κάρι Φίσερ.

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture