Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες κινηματογραφικές ερμηνείες του 2019 σύμφωνα με το Time

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες κινηματογραφ...

Στην κορυφή οι Αντόνιο Μπαντέρας & Τζένιφερ Λόπεζ

Αν ψάχνετε τις δέκα καλύτερες ανδρικές και γυναικείες ερμηνείες της χρονιάς 2019 που τελειώνει, το περιοδικό Time στο τρέχον τεύχος του (16/12/2019) το έκανε για μας και πραγματικά έχει ενδιαφέρον να δείτε για ποιους κάνει λόγο.

Η σχετική λίστα της 56χρονης Stephanie Zacharek, κινηματογραφικής κριτικού του έγκυρου Αμερικανικού περιοδικού ξεκινά με τον Αντόνιο Μπαντέρας του «Πόνος και Δόξα» του Πέδρο Αλμοδοβάρ στην 1η θέση, ο οποίος έχασε αρκετή από τη δύναμη και φόρα του λόγω της απουσίας του από τις υποψηφιότητες του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών που είναι βαρόμετρο για τα Όσκαρ.

Ακολουθεί στη 2η θέση η έκπληξη, η Τζένιφερ Λόπεζ που όντως είναι εκπληκτική στο «Hustlers – Επικίνδυνες Κυρίες». Όπως σημειώνει η κριτικός του Time, στην ταινία η Λόπεζ είναι γοητευτική και συνάμα σπουδαία ερμηνευτικά!

Στην 3η θέση ο Άνταμ Ντράιβερ της «Ιστορίας Γάμου» που πράγματι είναι συγκινητικός και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του ως άλλος Ντάστιν Χόφμαν του «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

Στην 4η θέση των καλύτερων κινηματογραφικών ερμηνειών του 2019 σύμφωνα με το Time, μία ακόμα έκπληξη, η 25χρονη Καναδή ηθοποιός Taylor Russell για το δραματικό «Waves» σε σκηνοθεσία Τρέι Έντουαρντ Σουλτς ενώ στη 5η συναντάμε τον Bέλγο στην καταγωγή ηθοποιό Ματίας Σέναρτς – Matthias Schoenaerts για την ταινία «The Mustang» όπου μάλιστα παραγωγός είναι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Ο Ματίας Σέναρτς κάνει έναν κρατούμενο που εξιλεώνεται για τις πράξεις του μέσα από την εκπαίδευση που παρέχει και το δέσιμο του μ’ ένα άγριο άλογο.

Οι υπόλοιπες 5 ερμηνείες της χρονιάς που ξεχώρισαν σύμφωνα με το Time είναι της εκπληκτικής και συγκινητικής Ρενέ Ζελβέγκερ ως Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy» (μία ερμηνεία σα γυαλί όπου κοιτάς καθαρά την Τζούντι Γκάρλαντ), του Τζο Πέσι στο «The Irishman – Ο Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε, της Μάργκοτ Ρόμπι στο «Κάποτε…στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο (κάνει τη Σάρον Τέιτ), του Έντι Μέρφι για το «Dolemite is my name» (μία ερμηνεία απόλυτα στο πνεύμα του blaxploitation σύμφωνα με το Time) και τέλος στη 10η θέση είναι η Κρίστεν Στιούαρτ για το ρόλο της ως Jean Seberg, της γεννημένης στην Αμερική ηθοποιού που έγινε σταρ στη Γαλλία τη δεκαετία του ’60!

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture