Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η πλατεία Γεωργίου! Στήνουν το δέντρο- ΦΩΤΟ

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η πλατεία Γεωργ...

Στις 10 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Δήμου

Χριστουγεννιάτικα στολίζεται από σήμερα η κεντρική πλατεία της Πάτρας, η πλατεία Γεωργίου.  Από το πρωί συνεργείο του Δήμου βρίσκεται κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταμορφωθεί ο χώρος που για τις επόμενες μέρες θα δίνει χαρά και άρωμα Χριστουγέννων.

Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τις  10 Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων,οπότε θα φωτιστεί ο διάκοσμος της πλατείας Γεωργίου.

Εκείνη την ημέρα θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Γεωργίου.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Σαλτιμπάγκοι, τεράστιες σαπουνόφουσκες, παγωμένα σιντριβάνια , χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραστάσεις θεάτρου σκιών, συναυλίες, Θεατρικές παραστάσεις, θεατροπαιχνίδια, Χριστουγεννιάτικα εικαστικά εργαστήρια , παραμύθια, κατασκευές και δώρα, στόλισμα χριστουγεννιάτικων δέντρων, χορευτικές παραστάσεις, κάλαντα και τραγούδια, αποτελούν φέτος ένα σύνολο 30  εκδηλώσεων, με τίτλο «Χριστούγεννα είναι…» τις οποίες διοργανώνει, στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, ο Πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την υποδοχή του νέου έτους.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων ανοίγει με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου,  την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις  7. 30 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου . Σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων, το ιστορικό κέντρο και συνοικίες της πόλης, όπου μέχρι και την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθούν μοναδικά δρώμενα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις