Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη 46χρονος στο Αγρίνιο κατηγορούμενος για απαγωγή και βιασμό γυναίκας

Συνελήφθη 46χρονος στο Αγρίνιο κατηγορού...

Συνελήφθη και η γυναίκα με τον θείο της, κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλές και σωματική βλάβη στον 46χρονο

Μία αρκετά σοβαρή και παράλληλα περίεργη υπόθεση βρίσκεται από χθες στα χέρια της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί συνελήφθη στο Αγρίνιο ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι είχε απαγάγει 38χρονη με την απειλή τέιζερ, την κρατούσε στο σπίτι του και την βίασε.


Η γυναίκα σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην Αστυνομία, κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια του θείου της και κατήγγειλε το περιστατικό. Μετά τη σύλληψη του 46χρονου, ο φερόμενος ως δράστης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 38χρονης και του 76χρονου θείου της, αλλά και δύο ακόμη ατόμων τα οποία δεν γνωρίζει, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πήγαν στην οικία του και αφού προκάλεσαν φθορές στην πόρτα της, τον απείλησαν και τον χτύπησαν.

Κατόπιν της μήνυσης που κατέθεσε ο 46χρονος συνελήφθη και η 38χρονη, όπως και ο θείος της, ενώ αναζητούνται τα δύο άγνωστα άτομα.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, απειλή, απλή σωματική βλάβη, βιασμό και νομοθεσία περί όπλων. Σε βάρος της 38χρονης για ψευδορκία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και απλή σωματική βλάβη. Τέλος, σε βάρος των δύο αγνώστων που αναζητούνται σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και απλή σωματική βλάβη.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις