Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ολα όσα έγιναν στη δεξίωση του γάμου της κόρης του Καίσαρη

Ολα όσα έγιναν στη δεξίωση του γάμου της...

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy, παντρεύτηκε η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν διπλός διότι ο γαμπρός είναι καθολικός και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και τις δύο τελετές.

Ο καθολικός γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ μία ημέρα μετά τελέστηκε ο ορθόδοξος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Μετά τον ορθόδοξο γάμο ακολούθησε δεξίωση στο Ελληνικό, στους χώρους της παλιάς αμερικανικής βάσης. Ρυθμό στο πάρτι έδωσε με τις επιτυχίες του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ ιδιαίτερη νότα χάρισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας.

Η Φιλαρμονική άνοιξε τη δεξίωση

Το ζευγάρι έκανε την είσοδο του στη δεξίωση άκρως λαμπερό, έχοντας γύρω του τους φίλους του οι οποίοι απαθανάτιζαν τη στιγμή.



Παρόμοιο το σκηνικό και όταν χόρευαν. Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, έχοντας πλέον λιτά τα μαλλιά της, χόρεψε με τον αγαπημένο της.

Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, στη συνέχεια, έβγαλε το νυφικό και φόρεσε ένα χρυσό midi φόρεμα με sneakers στην ίδια απόχρωση.

Η διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης:

Οι καλεσμένοι, ωστόσο, έμειναν άφωνοι με το σόου αλά Victoria' Secret με μοντέλα να κάνουν πασαρέλα στον χώρο της δεξίωσης.

Ιδιαίτερα πρωτότυπη ήταν τούρτα γάμου της Αναστασίας Καίσαρη. Το ζευγάρι, αντί για μια συνηθισμένη γαμήλια τούρτα, έκοψε ένα τεράστιο cucake!



Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ήταν μία εκ των πέντε κουμπάρων του ζευγαριού. Η κυρία Μιχαηλίδου επέλεξε να φορέσει χρυσή τουαλέτα με ανοικτό ντεκολτέ και διαμαντένια σκουλαρίκια. Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι καλεσμένοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight