Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Υπέρλαμπρος γάμος για την Αναστασία Καίσαρη - Παρόντες Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα

Υπέρλαμπρος γάμος για την Αναστασία Καίσ...

Παντρεύτηκε η κόρη του Κώστα Καίσαρη

 Η κόρη του Κώστα Καίσαρη και της πατρινής Χριστιάννας Ροδοπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy.

Η  επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, φόρεσε νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο ήταν κλειστό στο λαιμό και άνοιγε σε γραμμή Α. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ένα κομψό σινιόν, αφού θέλησε να ολοκληρώσει την εμφάνιση με ένα ρομαντικό πέπλο. Το ίδιο στιλάτος ήταν και ο γαμπρός, ο οποίος επέλεξε ένα μπλε κοστούμι.

Το παρών έδωσαν συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου. Μάλιστα, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι για τον γάμο, παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Επίσης, εκεί ήταν και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Μία μέρα πριν, στις 29 Νοεμβρίου τελέσθηκε και ο καθολικός.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η μητέρα της Αναστασίας Καίσαρη, Χριστιάννα Ροδοπούλου, αν και ζει χρόνια στην Αθήνα είναι μέλος της πατρινής οικογένειας Ροδόπουλου που διατηρούσαν το γνωστό βιβλιοπωλείο στην οδό Κορίνθου της Πάτρας.

Μάλιστα στον γάμο της Χριστιάνας Ροδοπούλου με τον Κώστα Καίσαρη ήταν τότε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρίκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight