Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Το ορχηστρικό σχήμα Vibrato της Πολυφωνικής την Κυριακή στην Τρίπολη

Το ορχηστρικό σχήμα Vibrato της Πολυφωνι...

Θα λάβει μέρος στο 3ο Φεστιβάλ Νίκου Γκάτσου

Αναχωρεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 για την Τρίπολη, το Ορχηστρικό Σχήμα Vibrato της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών προκειμένου να λάβει μέρος στο 3ο Φεστιβάλ Νίκου Γκάτσου που οργανώνει η τοπική Χορωδία της Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή το βράδυ στις 8, σε μία αποκλειστική συναυλία για το ‘’Vibrato’’, η Ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα Ελλήνων και ξένων συνθετών, με κορύφωση την ερμηνεία έργων, τους στίχους των οποίων έχει συνθέσει ο μεγάλος μας ποιητής- στιχουργός Νίκος Γκάτσος.

Το Ορχηστρικό σχήμα ‘’VIBRATO’’ της Πολυφωνικής θα ερμηνεύσει τα εξής έργα: ‘’ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ’’, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ‘’ΔΙΑΣΠΑΡΤΟ ΦΩΣ’’, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ‘’ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ’’, Στίχοι και Μουσική: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ‘’ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, Στίχοι: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ, ‘’ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ’’, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ‘’ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ’’, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Στίχοι: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ‘’ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ’’, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ‘’THE SONG OF JAPANESE AUTUMN’’, YASUO KUWAHARA, ‘’ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, ‘’ΒΡΟΧΗ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, ‘’ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’Τ’ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’ΑΘΑΝΑΣΙΑ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’ΚΕΜΑΛ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ και ‘’ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ.

Η διδασκαλία των έργων είναι των καθηγητών του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Τέτης Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά, ενώ η Διεύθυνση και οι ενορχηστρώσεις των έργων, είναι του συνθέτη και κιθαριστή Γιώργου Αθανασακόπουλου, επίσης καθηγητή του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Της αποστολής θα ηγηθεί ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Σταματόπουλος.

*Παράλληλα την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών, της οποίας μέλος είναι η Πολυφωνική και την οποία θα εκπροσωπήσει το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Αρκαδιανός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture