Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Παίζεται και στην Πάτρα το "Ψυχρά και Ανάποδα ΙΙ" της Ντίσνει

Παίζεται και στην Πάτρα το "Ψυχρά κ...

Στον χιονάνθρωπο Όλαφ δανείζει τη φωνή του ο Πάνος Μουζουράκης

Tην τιμητική του θα έχει στις αίθουσες το σαββατοκύριακο και τις επόμενες μέρες το παιδικό animatiom φιλμ «Ψυχρά και Ανάποδα ΙΙ - Frozen II», συνέχεια του πρώτου φιλμ της Ντίσνει, του 2013.

Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μια ακόμα φορά το βασίλειο της.

Το τρυφερό και περιπετειώδες «Ψυχρά κι Ανάποδα» κυκλοφόρησε το 2013 και μας σύστησε δύο αξιαγάπητες αδελφές, ένα γοητευτικό βουνίσιο τύπο και έναν αξέχαστο χιονάνθρωπο, τον χαριτωμένο Όλαφ που αγαπούσε το καλοκαίρι. Έγινε η πιο επικερδής ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών με εισπράξεις 1 δις 276 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το εμβληματικό τραγούδι «Let It Go», με τη μουσική και τους στίχους των Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez, απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.

Φέτος, λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την πραγματική αποστολή της Έλσας, και σύσσωμη η ομάδα της πρώτης ταινίας ανέλαβε να συνεχίσει την κλασική πια ιστορία της πρώτης ταινίας. Η απίθανη παρέα επιστρέφει σε μια επική, μυστηριώδη ιστορία που θα ταξιδέψει τους θεατές σε ένα σκοτεινό, μαγικό δάσος, ένα περιτριγυρισμένο από ομίχλη μέρος, όπου τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (γη, άνεμος, νερό, φωτιά) έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκεί, θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και όλοι, μα όλοι, οι αγαπημένοι ήρωες θα αλλάξουν για πάντα.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Jennifer Lee, Chris Buck έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή από τη Feelgood (στην Πάτρα παίζεται στην 2η αίθουσα του Πάνθεον και στα Odeon Veso Mare) & παίζεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με υπότιτλους και σε 3D. Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται ως Έλσα η Σία Κοσκινά (στην Αγγλόφωνη κόπια είναι η Idina Menzel), ως Άννα η Βάσια Ζαχαροπούλου (στην Αγγλόφωνη κόπια η Kristen Bell) ως Κρίστοφ ο Φοίβος Ριμένας, ως Βασίλισσα Ιντούνα η Τάμτα και στην πρωτότυπη, Αγγλόφωνη κόπια η Evan Rachel Wood και τέλος ως Όλαφ ακούγεται ο δημοφιλής Πάνος Μουζουράκης (ο Josh Gad στην Αγγλόφωνη κόπια).

Στο Αμερικάνικο box office to "Frozen II" ήδη έχει φτάσει τα 164 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα 230 εκατ. από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture