Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Με Λάνθιμο & Βιτόριο Ντε Σίκα η τελετή λήξης του 10ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Με Λάνθιμο & Βιτόριο Ντε Σίκα η τελε...

Το Σάββατο το βράδυ στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος στην Ιερά Οδό

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 20.00 (προσέλευση 19.30) θα πραγματοποιηθεί στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136) στην Αθήνα η τελετή λήξης του 10ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα προβληθεί η 12 λεπτών ταινία του διεθνούς μας σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, παραγωγής 2019 με τίτλο «Nimic» που είναι μία συμπαραγωγή με την Μ. Βρετανία και τη Γερμανία και πρωταγωνιστεί ο Ματ Ντίλον.

Το «Nimic» διηγείται την ιστορία ενός βιολοντσελίστα και μιας απροσδόκητης συνάντησης που έχει στο μετρό, η οποία θα έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή του.

Ακόμα στην τελετή λήξης του 10ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας θα προβληθεί και το αριστουργηματικό φιλμ του Βιτόριο Ντε Σίκα, «Θαύμα στο Μιλάνο – Miracolo a Milano» παραγωγής του 1951. Η ασπρόμαυρη αυτή ταινία έχει διάρκεια: 100 λεπτά και παίζουν οι Πάολο Στόπα, Φραντσέσκο Γκιλοζάνο, Μπρουνέλα Μπόβο.

Ο καλόκαρδος κι εφευρετικός Τοτό καθοδηγεί τους φτωχούς του Μιλάνου εναντίον ενός πλούσιου μεγιστάνα ο οποίος θέλει να τους διώξει από την τενεκεδούπολή τους.

Η βραδιά της τελετής λήξης θα ολοκληρωθεί με δεξίωση. Θα προηγηθεί & η τελετή απονομής των βραβείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture