Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Παίζεται & στην Πάτρα η "Ιστορία Γάμου" με την Σκάρλετ Γιόχανσον

Παίζεται & στην Πάτρα η "Ιστορί...

Είναι φιλμ παραγωγής του Netflix και ακούγεται θετικά και για τα Όσκαρ

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Άνταμ Ντράιβερ και η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Σκάρλετ Γιόχανσον πρωταγωνιστούν στη νέα αξιόλογη ταινία του Νόα Μπάουμπακ που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και ήταν η εναρκτήρια ταινία του 60ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο φιλμ του Netflix διακρίνεται όπως γράφτηκε για την «Γουντιανελική σπιρτάδα» του και την μοναδική προσέγγιση των δημιουργών του πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα όπως είναι ο γάμος.

Η «Ιστορία Γάμου - Marriage Story» που ενδεχομένως θα παίξει και στα βραβεία Όσκαρ, θ’ αρχίζει να προβάλλεται στις αίθουσες της χώρας μας από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου σε διανομή της εταιρείας Odeon ενώ από 6/12 θα αρχίζει να παίζεται και στην πλατφόρμα του Netflix.

''Η «Ιστορία Γάμου» είναι η ταινία που περιμέναμε'' - Variety

''Απλά τρέξτε να δείτε αυτή την ταινία σε όποιον κινηματογράφο προβάλλεται''-The Guardian

''Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Άνταμ Ντράιβερ είναι ένα φανταστικό κινηματογραφικό δίδυμο'' -Vanity Fair

''Άνταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Γιόχανσον δίνουν ανεπανάληπτες ερμηνείες''-Variety

''Ο Νόα Μπάουμπακ σκηνοθετεί μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς'' -NME

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Τσάρλι (Άνταμ Ντράιβερ), ένας θεατρικός σκηνοθέτης στην εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης και η Νικόλ (Σκάρλετ Γιόχανσον), μια υποσχόμενη ηθοποιός που δεν έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο της, περιγράφουν εναλλάξ το τι αγαπούν ο ένας στον άλλο, μετά από δέκα χρόνια γάμου. Τα λεγόμενά τους συνοδεύονται από ένα μοντάζ των προσωπικών τους στιγμών, που αποπνέουν μια αίσθηση απόλυτης φυσικότητας: σαν μια γλυκιά αδιάκριτη ματιά στη ζωή που βρίσκει πάντα τον τρόπο να διαβρώσει τα ανθρώπινα αισθήματα. Ένα πολυεπίπεδο «δράμα διαζυγίου» που ισορροπεί ανάμεσα στο δάκρυ και το χαμόγελο και βυθίζεται στα άδυτα ενός ακατανόητου λαβύρινθου: ο χωρισμός είναι κάτι πολύ πιο βαθύ από το απλό τέλος μιας ιστορίας.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Νόα Μπάουμπακ –Noah Baumbach σκηνοθετεί λοιπόν αυτήν την προσεγμένη και ανθρώπινη ιστορία για τη διάλυση ενός γάμου και τη διατήρηση μιας οικογένειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture