Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ιάσονας Φωτήλας για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο Ιάσονας Φωτήλας για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο βουλευτής Αχαΐας μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Ο βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, συμμετέχοντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου. Στην παρέμβασή του ο κ. Φωτήλας μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

- Μία από τις σημαντικότερες συνταγματικές ρυθμίσεις για την Αναθεώρηση που ψηφίστηκε χτες είναι ότι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσής του, δεν μπορεί να συνεπάγεται πια τη διάλυση της Βουλής. Εξίσου σημαντική είναι και η υιοθέτηση του κατώτερου εγγυημένου εισοδήματος, καθώς και άλλες συγκλίσεις που υπήρξαν - με συμβιβασμούς βέβαια από τη Νέα Δημοκρατία - σε θέματα όπως η ψήφος των αποδήμων.

- Την πρωτοβουλία για πρόταση νέου προσώπου για το ανώτατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας την έχει ο Πρωθυπουργός που θα προτείνει σύντομα πρόσωπο ευρείας αποδοχής.

- Είναι οξύμωρο ο ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για επιδοματικές πολιτικές τη στιγμή που ο ίδιος επί 4 χρόνια βάσισε την πολιτική του σχεδόν αποκλειστικά σε επιδόματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις