Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Κιάρα Φεράνι με outfit Prada γεμάτο φτερά και κρύσταλλα

BeautySpy: Η Κιάρα Φεράνι με outfit Prad...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εξαίσια εμφάνιση για το κορίτσι- φαινόμενο του ίντερνετ στην πρεμιέρα του βιογραφικού της ντοκιμαντέρ στη Νέα Υόρκη

Κατέπληξε τους θαυμαστές της στη Νέα Υόρκη η blogger - επιχειρηματίας και fashion icon Κιάρα Φεράνι στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της "Chiara Ferragni Unpρessed". Η 31χρονη πάμπλουτη ιταλίδα, της οποίας οι ακόλουθοι στο Instagram έχουν ξεπεράσει τα 17 εκατομμύρια, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα αχνοκίτρινο σύνολο - τοπ και παντελόνι- του αγαοημένου της ιταλικού label Prada κεντημένο με φτερά, κρυστάλλινες πέτρες και παγιέτες. Τα μαλλιά της ήταν πιο ξανθά από ποτέ και το κραγιόν της γιορτινό, κατακόκκινο. Tα αμερικάνικα media χαρακτήρισαν το ντύσιμό της συναρπαστικό και λαμπερό. Και δικαιολογημένα! 

Το ντοκιμαντέρ «Chiara Ferragni – Unpressed», σε σκηνοθεσία της Ελίζα Αμορούζο εστιάζει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της διάσημης ιταλίδας. Τα γυρίσματα άρχισαν στη διάρκεια του πολύκροτου γάμου της  στη Σικελία πέρσι και συνεχίστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας στη Νέα Υόρκη, στο Μιλάνο, στο Παρίσι και στη διάρκεια επίσκεψής της στη γενέτειρά της Κρεμόνα.  Εκπρόσωποι ισχυρών οίκων μόδας, όπως οι Ντονατέλα Βερσάτσε, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, Τζέρεμι Σκοτ και Μαρία Γκράτσια Κιούρι συμβάλλουν στη διαμόρφωση της αφήγησης μαζί με ακαδημαϊκούς καθηγητές, κοινωνιολόγους και πιστούς ακόλουθους του παγκόσμιου φαινομένου Κιάρα Φεράνι.

Η Κιάρα Φεράνι, η οποία ξεκίνησε το blog της τον Οκτώβριο του 2009, όταν ήταν φοιτήτρια Νομικής και δημιούργησε μία επιχείρηση αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Βρέθηκε δύο φορές στη λίστα του Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έγινε μάθημα στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ και φωτογραφήθηκε για πάνω από 60 εξώφυλλα περιοδικών. Η βιογραφική ταινία για την πορεία της έκανε πρόσφατα ντεμπούτο στη Μόστρα της Βενετίας. 

Η πορεία της Φεράνι ξεκίνησε μέσω της Teen Vogue και της Guess. Ακολούθησε εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών και πολλές διακρίσεις για τις ιντερνετικές της επιδόσεις. Σήμερα, πάμπλουτη ζει μεταξύ Μιλάνου και Λος Αντζελες, ενώ τη βλέπουμε διαρκώς να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View