Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του Παναγιώτη Μπακαλάρου- Σκοτώθηκε σε θανατηφόρα παράσυρση από του ξαδέλφου του

Σήμερα η κηδεία του Παναγιώτη Μπακαλάρου...

Θρήνος για τον πατέρα δυο αστυνομικών

Έχασε τη μάχη ο 62χρονος άνδρας που παρασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Οβρυά από το όχημα που οδηγούσε συγγενής του! Ο 62χρονος Παναγιώτης Μπακαλάρος,  περπατούσε πεζός στην οδό Δημοκρατίας όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος πρώτος του ξάδελφος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κηδεία του άτυχου 62χρονου θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς . Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Βαλμαντούρας.

 

 

 

Η ανακοίνωση της αστυνομιας

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη, χθες το απόγευμα, στην Οβρυα Πατρών.

Πιο συγκεκριμένα, 67χρονος, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε σοβάρα, έναν 62χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός.

Ο σοβαρά τραυματίας διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις