Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Λίγο πριν το Πάσχα του 2020 στην Ελλάδα η νέα παιδική ταινία "Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία"

Λίγο πριν το Πάσχα του 2020 στην Ελλάδα ...

Είναι η συνέχεια της επιτυχημένης 1ης ταινίας του 2016, "Trolls"

Στις 9 Απριλίου 2020 λίγο πριν το Πάσχα και μία εβδομάδα πριν την Αμερικάνικη έξοδο του, περιμένουμε στην Ελλάδα το νέο ανιμέισον φιλμ «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία - Trolls World Tour» και το απολαυστικό, πολύχρωμο και διασκεδαστικό πρώτο trailer της μουσικής περιπέτειας κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία Walt Dohrn, μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας του 2016, η οποία είχε κάνει εισπράξεις κοντά 347 εκατ. δολαρίων και την είχαμε δει & στην Πάτρα, η Πόπη και ο Μπράντς θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων και η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.

Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά Θρας (Όζι Όζμπορν), θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ! Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Μπράντς θα κάνουν τα πάντα για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπάρμπ.             

Μεταξύ αυτών που δανείζουν τις φωνές τους είναι η Anna Kendrick, ο Justin Timberlake, ο James Corden και οι Ozzy Osbourne, Rachel Bloom, Mary J. Blige, Kelly Clarkson, Sam Rockwell, η Γκουέν Στέφανι, κ.α.

Διάρκεια: 94 λεπτά. Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και εδώ στην Πάτρα.

Διανομή από την Tulip.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture