Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Ιούνιο του 2020 η νέα ταινία της Pixar & της Disney, το "Soul"

Τον Ιούνιο του 2020 η νέα ταινία της Pix...

Θα την δούμε και στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood

To 1o teaser trailer του «Soul», του νέου computer-animated φιλμ φαντασίας των στούντιο της Pixar και της Walt Disney Pictures, σε σκηνοθεσία Pete Docter, δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2020.

Σε σκηνοθεσία του δυο φορές βραβευμένου με Oscar, Pete Docter, το «Soul», μας συστήνει τον Joe Gardner, έναν μεσήλικα δάσκαλο μουσικής σε σχολείο, όπου το αληθινό του πάθος είναι η jazz μουσική. Στην ταινία, που τοποθετείται στη Νέα Υόρκη, μόλις που ο Joe πιστεύει πως βρήκε αυτό που αναζητούσε στην μουσική του, ένα μικρό απρόοπτο -όσο και απρόσεκτο- βήμα τον στέλνει απ’ ευθείας σε ένα φανταστικό μέρος όπου καλείται να σκεφτεί ξανά τι σημαίνει πραγματικά να έχεις ψυχή.

Εκεί είναι που θα συναντήσει και θα συνεργαστεί με την 22, μια ψυχή που δεν πιστεύει πως η ζωή στη Γη μπορεί να σημαίνει τα πάντα.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Jon Batiste έγραψε πρωτότυπη μουσική για την ταινία και οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Trent Reznor και Atticus Ross («The Social Network») είναι οι δημιουργοί του μουσικού σκορ της ταινίας, που παρασύρεται ανάμεσα στον πραγματικό κόσμο και εκείνο της soul, τον κόσμο τον ονειρικό.

Το φιλμ έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα για τις 19 Ιουνίου 2020 στους κινηματογράφους της Βορείου Αμερικής. Στην Ελλάδα θα δούμε το φιλμ σε διανομή της Feelgood, μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με υπότιτλους. Στην πρωτότυπη κόπια ακούγονται οι φωνές των  Jamie Foxx, Tina Fey, Phylicia Rashad & Daveed Diggs.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture