Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 5 Δεκεμβρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες η οικογενειακή κωμωδία "Παίζοντας με τη Φωτιά"

Από 5 Δεκεμβρίου 2019 στις Ελληνικές αίθ...

Πρωταγωνιστεί ο Τζον Σίνα

Η οικογενειακή κωμική περιπέτεια «Παίζοντας με τη Φωτιά - Playing with Fire» με την πλέον επίλεκτη ομάδα πυροσβεστών στον κόσμο είναι εδώ και είναι έτοιμη να αναλάβει την πιο δύσκολη αποστολή της, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon.

Το φιλμ «Παίζοντας με τη Φωτιά» παίζεται ήδη από την περασμένη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στις ΗΠΑ με τις εισπράξεις ήδη να φτάνουν τα 17 εκατ. δολάρια ενώ στη χώρα μας έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου και αναμένεται να το δούμε και εδώ στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Όταν ο πυροσβέστης Τζέικ Κάρσον (στο ρόλο ο 42χρονος ηθοποιός και επαγγελματίας παλαιστής Τζον Σίνα) και η ελίτ ομάδα του ειδικών πυροσβεστών (Κίγκαν-Μάικλ Κέι, Τζον Λεγκουιζάμο και Τάιλερ Μέιν) έρχονται να διασώσουν τρία αδέρφια (Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Κρίστιαν Κόνβερι και Φίνλεϊ Ρόουζ Σλέιτερ) από μια καταστροφική πυρκαγιά, αμέσως συνειδητοποιούν ότι καμιά εκπαίδευση ως τώρα δεν θα μπορούσε να τους προετοιμάσει για την πιο δύσκολη δουλειά τους – να γίνουν μπεϊμπισίτερ. Οι πυροσβέστες αδυνατούν να εντοπίσουν τους γονείς των παιδιών και ενώ τους συμβαίνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή και στη δουλειά τους, γρήγορα μαθαίνουν ότι τα παιδιά - όπως οι πυρκαγιές - είναι άγρια και απρόβλεπτα.

Σκηνοθεσία: Andy Fickman.

Διάρκεια: 96 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture