Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βαθαίνει το χάσμα στο Βρετανικό Παλάτι - Μέγκαν και Χάρι θα κάνουν χωριστά χριστούγεννα

Βαθαίνει το χάσμα στο Βρετανικό Παλάτι -...

Από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια

Οι φημολογούμενες κακές σχέσεις μεταξύ των δύο πριγκιπικών ζευγαριών της Αγγλίας (Ουίλιαμ - Κέητ και Χάρι - Μέγκαν) αλλά και η καταπίεση που αισθάνεται η Μέγκαν Μαρκλ από το βασιλικό πρωτόκολλο και τους παπαράτσι, φαίνεται ότι οδήγησαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ σε μία πρωτοφανή απόφαση: Να μην περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν στην γιαγιά Ελισάβετ ότι φέτος  ότι δεν σκοπεύουν να περάσουν τις γιορτινές μέρες μαζί της στην οικογενειακά συνάντηση στο παλάτι Sandringham, στο Norfolk – παράδοση αιώνων στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Αντίθετα, σκέφτονται να πάρουν τον γιο τους Αρτσι και να περάσουν τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ, στο Λος Άντζελες, μαζί με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ζευγάρι θέλει να απομονωθεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του. Με αυτό τον τρόπο όμως, κινδυνεύουν να βαθύνουν ακόμα περισσότερο το χάσμα που τους χωρίζει από τη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight