Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Βγαίνει 14 Νοεμβρίου 2019 το Βρετανικό δραματικό φιλμ "The Escape"

Βγαίνει 14 Νοεμβρίου 2019 το Βρετανικό δ...

Παίζει η Τζέμα Άντερτον που το περασμένο καλοκαίρι την είδαμε στην καλλιτεχνική ταινία "Vita and Virginia"

To φιλμ «Μια Ευτυχισμένη Γυναίκα – The Escape» σε σκηνοθεσία του Ντόμινικ Σάβατζ θα βγει στις 14 Νοεμβρίου 2019 στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή της Neo Films.

Μια γυναίκα βάζει στόχο να επανακτήσει τη ζωή της σε αυτή την εμπνευσμένη, πλούσια συναισθηματικά ματιά στη σημασία των νέων ξεκινημάτων.

Η Τάρα (στο ρόλο η 33χρονη Τζέμα Άρτερτον), μια νοικοκυρά στα προάστια του Λονδίνου, ζει μια ζωή που δεν είναι πια δική της: ανήκει στον εργασιομάνη, εγωκεντρικό σύζυγό της (στο ρόλο ο 41χρονος Εγγλέζος ηθοποιός Ντόμινικ Κούπερ), στο νεαρό γιο και στην κόρη της, και στη ληθαργική ρουτίνα των δουλειών του σπιτιού και της φροντίδας των παιδιών. Βρισκόμενη σε δεινή θέση και αποζητώντας μια αλλαγή, μία μέρα η Τάρα παίρνει μια θαρραλέα απόφαση.

Αγοράζει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Παρίσι και αφήνει τα πάντα πίσω της ώστε να προσπαθήσει να ξαναβρεί τον εαυτό της σε μια καινούργια πόλη. Αλλά το να εγκαταλείψεις τα πάντα στη ζωή σου δεν είναι τόσο απλό...

Χτισμένη γύρω από μια σπουδαία πρωταγωνιστική ερμηνεία από την Τζέμα Άρτερτον, η ταινία «Μια Ευτυχισμένη Γυναίκα» είναι ένα διορατικό, βαθιά συμπονετικό πορτρέτο μιας γυναίκας στο δύσκολο δρόμο της αναζήτησης του πραγματικού εαυτού της.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Χώρα παραγωγής: Αγγλία.

Ενδεχομένως να δούμε και εδώ στην Πάτρα την ταινία αυτή που είχε παιχθεί στο τμήμα Special Presentations του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο το 2017 ενώ στις αίθουσες της Αγγλίας κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture