Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά Πάτρας από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 και όλη την εβδομάδα

Τι παίζουν τα σινεμά Πάτρας από την Πέμπ...

Στα Odeon Veso Mare & Πάνθεον

Το πρόγραμμα στα Odeon - Veso Mare

Richard Says Goodbye / Ποτέ Δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά

ΠΕΜ-ΠΑΡ & ΔΕΥΤ-ΤΕΤ: 20:30, 22:30

ΣΚ: 17:30, 20:30, 22:30

Όταν ο Ρίτσαρντ (Τζόνι Ντεπ), καθηγητής πανεπιστημίου, διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει τα προσχήματα και τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όσο πιο έντονα και ελεύθερα γίνεται. Με καυστικό χιούμορ, ελαφριά απερισκεψία και μια δόση τρέλας, πέφτει με τα μούτρα σε κάθε πιθανή «αμαρτία»: Πίνει, καπνίζει, κάνει σεξ και ξεστομίζει αδιανόητες προσβολές, εισπράττοντας έτσι περισσότερη χαρά από ποτέ. Με τον νέο τρόπο ζωής του και καθώς ο χρόνος του εξαντλείται, ο Ρίτσαρντ θα καταλάβει πολλά πράγματα για τη ζωή, ενώ θα έρθει κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά, για ένα τελευταίο αντίο. Μια ξεκαρδιστική αλλά και συγκινητική ταινία, για το πώς ένας άνθρωπος αποφασίζει να ζήσει τη ζωή στο έπακρο ακόμα κι όταν το ταξίδι του τελειώνει.

Σκηνοθεσία: Γουέιν Ρόμπερτς

Πρωταγωνιστές: Τζόνι Ντεπ, Ζόι Ντόιτς, Ρον Λίβινγκστον, Ρόζμαρι Ντεγουίτ, Ντάνι Χιούστον, Οντέσα Γιανγκ, Κάθριν Έβανς

Κατηγορία: Κωμωδία, Δράμα

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.31’

Stephen King’s Doctor Sleep / Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κίνγκ

Π-Τ: 20:00, 21:50, 23:00

Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως "λάμψη". Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. 

Σκηνοθεσία: Μάικ Φλάναγκαν

Πρωταγωνιστές: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ρεμπέκα Φέργκουσον Κάιλι Κάραν, Καρλ Λούμπλι, Ζαν ΜακΚλάρνον, Έμιλι Άιλιν Λιντ, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζόουσελιν Ντόναχιου, Άλεξ Έσοε, Κλιφ Κέρτις

Κατηγορία: Τρόμου

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 2.31’

Zombieland: Double Tap / Zombieland: Διπλή Βολή

Π-Τ: 21:00, 23:10

Στο σίκουελ, μέσα από έκρυθμες κωμικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, η τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά νέα είδη ζόμπι, που έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και νέους επιζώντες. Η μεγαλύτερη πρόκληση όλων, όμως, αποδεικνύοται οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής της σαρκαστικής, αυτοσχέδιας οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάισερ

Πρωταγωνιστές: Γούντι Χάρελσον, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Έμμα Στόουν

Κατηγορία: Κωμική περιπέτεια

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.39’

The Addams Family / Η Οικογένεια Άνταμς (GR & ENG) ΚΑΙ ΣΕ 3D

GR: 16:00 (ΣΑΒ, ΚΥΡ), 17:00 (ΣΑΒ, ΚΥΡ), 18:00, 19:00

ENG: 18:30

3D: 16:30 (ΣΑΒ, ΚΥΡ)

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας ρυθμικά, με την αξέχαστη μελωδία της «Οικογένειας Άνταμς» η οποία επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Ένα... διαβολικό γύρισμα της μοίρας και η real estate δραστηριότητα μιας τηλεπερσόνας, θα οδηγήσουν τη λατρεμένη οικογένεια στο επίκεντρο ενός τυπικού, ασφαλούς και «καθαρού» προαστίου και τη μεγάλη κόρη σε ένα συμβατικό δημόσιο σχολείο. Φυσικά, οι Άνταμς δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε κάθε νέα συνθήκη της γειτονιάς τους, αλλά οι γείτονές τους, οι συμμαθητές της μικρής και ο κοινωνικός περίγυρος, δεν θα αντέξουν και πολύ την εκκεντρικότητα και το goth μεγαλείο της αξιαγάπητης αλλά και ανατριχιαστικής οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Κόνραντ Βέρνον &  Γκρεγκ Τίρναν

Ακούγονται οι: Όσκαρ Άϊζακ, Σαρλίζ Θερόν, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Φιν Γούλφχαρντ, Νικ Κρολ, Μπέτι Μίντλερ, Άλισον Τζάνεϊ

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.27’

Terminator: Dark Fate / Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο

Π-Τ: 20:15, 22:20

Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος (Ναταλία Ρέγιες) ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της (Ντιέγκο Μπονέτα) και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 (Γκάμπριελ Λούνα) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις (Μακένζι Ντέιβις), μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ (Λίντα Χάμιλτον). Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800 (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.

Σκηνοθεσία: Τιμ Μίλερ

Πρωταγωνιστές: Λίντα Χάμιλτον, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μακένζι Ντέιβις, Ναταλία Ρέγες, Γκάμπριελ Λούνα, Ντιέγκο Μπονέτα

Κατηγορία: Δράσης, επιστημονικής φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.08’

Dolor Y Gloria / Πόνος και Δόξα

Π-Τ: 19:10

Η ταινία «Πόνος και Δόξα» διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαδόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το «Πόνος και Δόξα» μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ

Πρωταγωνιστές: Αντόνιο Μπαντέρας, Ασιέρ Ετσεαντία, Λεονάρντο Σμπαράλια, Νόρα Νάβας, Χουλιέτα Σεράνο, Πενέλοπε Κρουζ

Κατηγορία: Δράμα

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.53’

Mia And The White Lion / Το Κορίτσι και το Λιοντάρι (GR)

17:10 (ΣΑΒ, ΚΥΡ)

Η ζωή της 10χρονης Μία αναστατώνεται όταν η οικογένειά της αποφασίζει να αφήσει το Λονδίνο και να ζήσει σε μια φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα όμορφο λευκό λιοντάρι, ο Τσάρλι, η Μια μοιάζει να βρίσκει ξανά την χαμένη ευτυχία, αναπτύσσοντας μαζί του έναν ιδιαίτερο δεσμό. Όταν ο Τσάρλι φτάνει τα 3, η ισορροπία στη ζωή της Μία καταρρέει καθώς ανακαλύπτει το μυστικό του πατέρα της. Με τον φόβο ότι ο Τσάρλι θα πάθει κακό, η Μία αποφασίζει να το σκάσει μαζί του. Οι δύο φίλοι ξεκινούν ένα απίθανο και περιπετειώδες ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα με σκοπό να βρουν μια πατρίδα όπου ο Τσάρλι θα μπορέσει να ζήσει ελεύθερος.

Σκηνοθεσία: Ζυλ ντι Μεστρ

Πρωταγωνιστές: Ντάνια ντι Βιλιέ, Μελανί Λοράν, Λένγκλι Κιρκγουντ, Ράιαν Μακ Λέναν, Λάιονελ Νιούτον, Λίλιαν Ντουμπ, Μπράντον Ορέτ

Κατηγορία: Οικογενειακή περιπέτεια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.38’

Countdown / Αντίστροφη Μέτρηση

22:00 (ΕΚΤΟΣ ΔΕΥΤ), 23:10 (ΔΕΥΤ)

Αν υπήρχε μία εφαρμογή που θα σου έλεγε πότε θα πεθάνεις… θα την κατέβαζες; Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα. Καθώς ο χρόνος κυλάει και ο θάνατος πλησιάζει, πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την ζωή της πριν να είναι πολύ αργά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «You» σε ένα θρίλερ άνευ προηγουμένου.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Ντεκ

Πρωταγωνιστές: Ελίζαμπεθ Λάιλ, Ανν Γουίντερς, Τσάρλι ΜακΝτέρμοντ

Κατηγορία: Τρόμου, θρίλερ

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.30’

Abominable / Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων (GR)

16:50 (ΣΑΒ, ΚΥΡ), Π-Τ: 18:10

Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!

Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον

Ακούγονται οι: Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατή, Γιώργου Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.32

Hustlers / Επικίνδυνες Κυρίες

Π-Τ: 19:30

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και με ένα all star cast γυναικών, οι «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ» είναι μια παρέα από στρίπερς στην Νέα Υόρκη που κατά  την περίοδο της οικονομικής κρίσης του 2008 βλέπουν τους πελάτες τους και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται. Με αρχηγό τη φιλόδοξη χωρισμένη μητέρα Ντέστινι (Κόνστανς Γου) και με τη βοήθεια της βετεράνου στρίπερ Ραμόνα (Τζένιφερ Λόπεζ)  θα ενώσουν τις δυνάμεις τους  κλέβοντας και εξαπατώντας πλούσιους άντρες της Γουόλ Στριτ. Το σχέδιο τους δουλεύει με μεγάλη επιτυχία μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Σκηνοθεσία: Λορίν Σκαφάρια

Πρωταγωνιστές: Κονστάνς Γου, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζούλια Στάιλς, Κέκε Πάλμερ, Λίλι Ράινχαρτ, Λίζο, Κάρντι Μπι

Κατηγορία: Δράμα

Καταλληλότητα: Κ15

Διάρκεια: 1.50’

Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους (GR & ENG)

ENG: 19:20 (ΕΚΤΟΣ ΔΕΥΤ)

GR: 17:20 (ΣΑΒ, ΚΥΡ)

Στην καινούργια ταινία της Disney “Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους”, που ακολουθεί την πετυχημένη διασκευή του 2014, η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Aurora, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο.

Η κατακερματισμένη σχέση τους, που σέρνεται ανάμεσα στην εκδίκηση και την άδολη αγάπη δείχνει να ανθίζει, όσο η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους  και στις νεράιδες επιβιώνει. Ο επικείμενος γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ’ αλήθεια οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρένινγκ

Πρωταγωνιστές: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Σαμ Ράιλι, Χάρρις Ντίκινσον,  Εντ Σκράιν, Ιμέλντα Στόντον, Τζούνο Τεμπλ, Λέσλι Μάνβιλ, Μισέλ Φάιφερ

Κατηγορία: Φαντασίας

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.58’

Joker

Π-Τ: 19:50, 21:30, 22:50

Η πρωτότυπη ιστορία του "Τζόκερ" σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς εξερευνά τον κόσμο του Άρθουρ Φλεκ. Ο Άρθουρ, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την σκληρότητα και την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας, ταυτόχρονα με την αδιαφορία ενός συστήματος που του επιτρέπει να περνά από την ευάλωτη πλευρά στην καταστροφική. Ο Άρθουρ δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Ο Άρθουρ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φροντίδα της “εύθραυστης” μητέρας του, είναι σε διαρκή αναζήτηση της πατρικής αγάπης που δεν είχε ποτέ. Καθώς κινείται σε έναν υπαρξιακό φαύλο κύκλο, μεταξύ πραγματικότητας και τρέλας, αρκεί μια λανθασμένη επιλογή του, για να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση κλιμακούμενων και, τελικά, ολέθριων γεγονότων.

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Πρωταγωνιστές: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ, Τζος Πάις

Κατηγορία: Δραματική Περιπέτεια

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 2.02’

The Secret Life of Pets 2 / Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 (GR)

16:20 (ΣΑΒ, ΚΥΡ)

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικιδίων και τί κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το sequel της αγαπημένης μας κωμωδίας κινουμένων σχεδίων!

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.26

Σινέ Πάνθεον

Ακολουθεί το πρόγραμμα των ταινιών που παίζονται στο Σινέ Πάνθεον, (Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, τηλ.: 2610 325778)

Από Πέμπτη 7/11 έως Τετάρτη 13/11

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ»

Ώρα έναρξης 19:30 & 21:30
(Τέταρτη 13/11 μόνο 19:30, ενώ Δευτέρα 11/11 δεν θα πραγματοποιηθούν οι προβολές λόγω εκδήλωσης του ορειβατικού συλλόγου)

• Ηθοποιός: Rhys Stone, Kris Hitchen, Katie Proctor, Debbie Honneywood

• Σκηνοθέτης: Ken Loach

• Είδος: Κοινωνικό

O Ricky και η Abby μεγαλώνουν τα δύο τους παιδιά στο Newcastle, όντας μια δεμένη οικογένεια που νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. Εκείνος αλλάζει τη μια δουλειά μετά την άλλη, ενώ η Abby φροντίζει ηλικιωμένους, μια δουλειά που φαίνεται να την γεμίζει. Παρόλο που και οι δύο δουλεύουν σκληρότερα από ποτέ, συνειδητοποιούν πως δεν θα αποκτήσουν ποτέ την ανεξαρτησία τους ή το δικό τους σπίτι. Και ξαφνικά, παρουσιάζεται στον Ricky μια χρυσή ευκαιρία, που δεν μπορεί να χάσει.

Αυτός και η Abby βάζουν ένα στοίχημα. Η Abby πουλά το αυτοκίνητό της για να μπορέσει ο Ricky να αγοράσει ένα καινούργιο βαν και να γίνει διανομέας, και επιτέλους αφεντικό του εαυτού του. Όμως, η πίεση ενός κόσμου που συνεχώς αλλάζει, επηρεάζει την οικογένεια, που βλέπει το μέλλον αβέβαιο.

 

«ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΝΕΟΙ»

Τέταρτη 13/11

Ώρα έναρξης 21:45

Στο πλαίσιο προβόλων του «Γυμνού Οφθαλμού»

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture