Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το απόγευμα οι εκλογές για το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων Δυτικής Ελλάδας

Το απόγευμα οι εκλογές για το προεδρείο ...

Στην αγορά Αργύρη

Εκλογές το απόγευμα για την Προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων Δυτικής Ελλάδας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα στην αγορά Αργύρη και βασικοί διεκδικητές για τη θέση του Προέδρου είναι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αχαϊας Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Κωνσταντάρας Δήμαρχος Θέρμου Αιτωλ/νιας και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, που ωστοσο εμφανίζεται ως…αουτσάιντερ των εκλογών.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού "Αυτοδιοικητικό Κίνημα" και στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Θέρμου είναι επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Εποχή" και σητρίζεται από τη ΝΔ και ο Δήμαρχος Πατρέων είναι επικεφαλής "μπλοκ" αιρετών από την Πάτρα.

 

Το νέο 21μελες Δ.Σ. της ΠΕΔ θα εκλεγεί σήμερα από τους 126 εκλέκτορες, αιρετά μέλη των δημοτικών συμβουλίων και δημάρχους από 19 δήμους της δημοτικής Ελλάδας. Παράλληλα θα εκλεγούν και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπρόσωποι για τη γενική συνέλευση όπου οι 19 δήμαρχοι συμμετέχουν εξ οφίτσιο. Σήμερα θα εκλεγεί και το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις