Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Οι Babo Koro για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα

Οι Babo Koro για μία live μουσική εμφάνι...

Το όνομα της μπάντας σημαίνει η γιαγιά που χορεύει και τραγουδάει

Η μπάντα με την ονομασία Babo Koro που σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει: η γιαγιά που χορεύει και τραγουδάει, έρχεται για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Το συγκρότημα που συζητήθηκε όσο λίγα φέτος, χάρη στα εκρηκτικά τους live που ξεσηκώνουν και στα τραγούδια του πρώτου τους album “Σίσυφος”, που όχι απλώς ακούγεται αλλά κυρίως… χορεύεται, έρχεται στις 22 Νοεμβρίου στην Αχαική πρωτεύουσα για να εμφανιστούν στο Ghetto Bar & more στην Ευμήλου 8 πίσω από τη ΔΕΗ και καλεί το κοινό στου “Χορού την Αγκαλιά”. Εκεί όπου οι καημοί συναντούν τα μεράκια, και ανταμώνουν του κόσμου τ’ ακριβά.

Αγαπούν την πολυφωνική παράδοση και την πεντατονία της Ηπείρου, το χορευτικό κλίμα των πανηγυριών του ελληνικού Βορρά, την γοητεία του swing, την τσιγγάνικη περιπλάνηση και αυθορμητισμό, την rock αμεσότητα και τη λαϊκή απλότητα, φτιάχνοντας έναν ήχο προσωπικό και εξωστρεφή.

Οι Babo Koro είναι οι:

Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν), Σωτήρης Τσακανίκας (κιθάρα, φωνή), Δημήτρης Αναστασίου (βιολί), Αντιγόνη Μπασακάρου (φωνή), Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά), Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο) και Σταμάτης Σταματάκης (κοντραμπάσο).

Η διεύθυνση τους στο ιντερνετ είναι : https://www.babokoro.com

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 7 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture