Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Οντισιόν στον "Απόλλωνα" της Πάτρας για "Γκόλφω" & "Άνθρωποι και Ποντίκια"

Οντισιόν στον "Απόλλωνα" της Π...

Τη νέα κεντρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα σκηνοθετήσει ο Σταύρος Τσακίρης και οι πρόβες αρχίζουν 9 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στην προγραμματισμένη οντισιόν που έγινε στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων τη Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 όπου προσήλθαν σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από πενήντα ηθοποιοί τόσο από την Πάτρα όσο και από την Αθήνα. Η οντισιόν έγινε για την ανεύρεση ηθοποιών για τη νέα κεντρική θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάιμπεκ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Σταύρος Τσακίρης, ο οποίος και ήταν ο επικεφαλής του τιμ που είδε τους ηθοποιούς (κυρίως νέοι ηθοποιοί) στην ακρόαση που ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά τις 6 το απόγευμα.

Μαζί με τον κ. Τσακίρη ήταν και ο πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πέτρος Βάης και το μέλος του συμβουλίου και καλή γνώστης του θεάτρου Μαριάννα Σταματιάδου.

Να προσθέσουμε πως η οντισιόν που έγινε δεν αφορούσε μόνο στην παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» αλλά και στη νέα παραγωγή του σχήματος του ΔΗΠΕΘΕ, «Άρμα Θέσπιδος» που θα είναι η περίφημη «Γκόλφω» του Σπ. Περεσιάδη που θα σκηνοθετήσει ο Χρήστος Στρέπκος, ο οποίος επίσης και ήταν παρών στην ακρόαση των ηθοποιών.

Την ίδια ώρα παραμένει ο «πονοκέφαλος» με την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Σωτήρη Χατζάκη από τη θέση του υπευθύνου σπουδών της δραματικής σχολής του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσακίρης, ένας σκηνοθέτης με μεγάλη πείρα και πολύχρονη παρουσία και γνωριμίες επικοινώνησε με κάποιους καλλιτέχνες στην Αθήνα που διαθέτουν και εμπειρία διδακτική, ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε κάτι νεότερο αν και σύμφωνα με εκτιμήσεις, το αργότερο έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει αυτή η εκκρεμότητα και θα έχει επιλεγεί το πρόσωπο. Την Πέμπτη 31/10 τέλος ο κ. Τσακίρης αναμένεται να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους στις Βρυξέλλες.

*Οι πρόβες για το "Άνθρωποι και Ποντίκια" θ΄αρχίσουν σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture