Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: Το αναπτυξιακό νομοσχέδιο είναι το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της ζωής όλων των πολιτών  

Ιάσονας Φωτήλας: Το αναπτυξιακό νομοσχέδ...

Μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή του ALPHA «Εκτός Γραμμής» το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου:

-        Οι πολίτες, όπως φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, αντιλαμβάνονται πως κάτι αλλάζει θετικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η αναστολή ΦΠΑ στην οικοδομή, οι ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις και η μείωση των επιτοκίων είναι οι πρώτες θετικές ενέργειες.

-        Το αναπτυξιακό νομοσχέδιο προφανώς και δεν λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γι’ αυτό και το υπερψήφισα. Εμείς στη ΝΔ, ποτέ δεν αρνηθήκαμε ότι ο ιδιωτικός τομέας και η επίτευξη του κέρδους είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας προς όφελος όλων. Χρειαζόμαστε όμως και το κράτος ώστε να μπουν οι προϋποθέσεις για τη σωστή λειτουργία της οικονομίας. Έχει σημασία, επίσης, για λόγους ουσιαστικής δημοκρατίας να αποφασίζονται οι απεργίες από τη πλειοψηφία των εργαζομένων και όχι από 2-3% αυτών.

-        Η αντιπολίτευση πρέπει να αλλάξει «κασέτα» για τις κατηγορίες περί δήθεν υποστήριξης της πλουτοκρατίας, γιατί όλα αυτά που κατηγορεί την κυβέρνηση ο κ. Τσακαλώτος τα είχε νομοθετήσει σε ποσοστό αδιανόητο ακόμα και για τη Νέα Δημοκρατία τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις