Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξανά στις Αμερικάνικες αίθουσες το "Κάποτε στο...Χόλιγουντ" με επιπλέον 10 λεπτά

Ξανά στις Αμερικάνικες αίθουσες το "...

Το φιλμ πάντως λόγω δυσαρέσκειας των Κινέζων για το πως παρουσιάζει τον Μπρους Λι, δεν βγαίνει για την ώρα στην πολυπληθή αυτή χώρα

Το στούντιο της Sony Pictures, όπως γράφει το Variety.com, θα ξαναβγάλει στις Αμερικάνικες αίθουσες (σε τουλάχιστον 1000) από τις 25 Οκτωβρίου 2019, σε re-release την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο “Once Upon a Time in Hollywood – Κάποτε στο…Χόλιγουντ”  με επιπλέον 10 λεπτά υλικού που περιλαμβάνει 4 νέες σκηνές. Η νέα, μεγαλύτερη βερσιόν της εξαιρετικής ταινίας (ήδη η αρχική διάρκεια είναι 2 ώρες και 41 λεπτά) αναμένεται να φέρει κι άλλους σινεφίλ και εισιτήρια στην ήδη επιτυχημένη ταινία. Μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ το φιλμ που εκτυλίσσεται το 1969, έχει κάνει εισπράξεις σχεδόν 140 εκατ. δολαρίων συν άλλα 228,5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

“Το κοινό έχει δείξει τρομερή αγάπη και υποστήριξη στην ταινία και γι’ αυτό τους δίνουμε μία ακόμα ευκαιρία να χαρεί την ταινία με επιπλέον σκηνές και στοιχεία και ήχο των 60ς” είπε ο Adrian Smith, πρόεδρος και υπεύθυνος διανομής στις ΗΠΑ στο στούντιο της Sony. Στο μεταξύ το νέο για την επαναπροβολή του φιλμ ήρθε μαζί με την ανακοίνωση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Quentin Tarantino πως δεν προτίθεται να ξαναμοντάρει την ταινία του για να ικανοποιήσει τους Κινέζους λογοκριτές. Στην Κίνα υπάρχει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που παρουσιάζεται στην ταινία ο Bruce Lee.

Έτσι για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία στην Κίνα. Ωστόσο το “Once Upon a Time in Hollywood” ήδη είναι το 2ο πιο επιτυχημένο εμπορικά φιλμ του Tarantino πίσω μόνο από το “Django Unchained” των 425 εκατ. δολαρίων.

Η ταινία «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» θεωρείται και εκ των φαβορί στα Oscar με τους Leonardo DiCaprio και Brad Pitt που πρωταγωνιστούν να έχουν πολλές ελπίδες να προταθούν.

Δεν αποκλείεται να γίνει re-release του φιλμ και στην Ελλάδα όπου επίσης έχει πάει πολύ καλά εμπορικά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture