Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέννησε και εγκατέλειψε το μωρό της στην είσοδο πολυκατοικίας

Γέννησε και εγκατέλειψε το μωρό της στην...

Οργή στη Θεσσαλονίκη για την εγκατάλειψη βρέφους

Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση από την περιοχή, όπου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα εγκαταλειμμένο ένα νεογνό, η φερόμενη ως μητέρα του. Η γυναίκα, ημεδαπή ηλικίας 24 ετών, που γέννησε γύρω στις 12 το μεσημέρι, στο σπίτι της, παρουσία -σύμφωνα με πληροφορίες- του συντρόφου και του αδερφού της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο", όπου επίσης νοσηλεύεται, για προληπτικούς λόγους, το νεογέννητο κοριτσάκι.

Κατά την εξέταση της γυναίκας διαπιστώθηκε ότι δεν έχει ακόμη αποκολληθεί ο πλακούντας, οπότε οδηγήθηκε στην αίθουσα τοκετών. Η σωματική της υγεία είναι, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, καλή.

Το νεογνό, βάρους περίπου 2,5 κιλών, εντοπίστηκε τυλιγμένο σε πετσέτα από ένοικο πολυκατοικίας στην είσοδό της, επί της οδού Ιακώβου Πολυλά 5, στην περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -το πλήρωμα του οποίου τοποθέτησε το "κλιπ" στον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου, που ήταν πρόχειρα κομμένος- και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και προληπτικά νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών του ΕΣΥ στο Ιπποκράτειο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις