Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοφία Βόσσου: «Έχω να κάνω σεξ 4 χρόνια»

Σοφία Βόσσου: «Έχω να κάνω σεξ 4 χρόνια»

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή

Τέσσερα χρόνια έχει να κάνει σεξ η Σοφία Βόσσου! Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό ANT1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ηλικία της. Επίσης μίλησε για τον Αντρέα Μικρούτσικο με τον οποίο όπως δήλωσε έχει ακόμη επαφές. Όπως είπε:

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες, αλλά τι σημαίνει αυτό. Δεν σημαίνει κάτι η ηλικία. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να ερωτευτώ και μικρότερό μου και μεγαλύτερο. Δεν έχω ταμπέλες στη ζωή μου. Τώρα είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω βρεθεί μόνη μου. Είναι τέσσερα χρόνια. Έχω ανάγκες σαν γυναίκα. Δεν είναι η ώρα να τις καλύψω. Δες τις καλύπτω γιατί δεν μπορώ αυτό το sex partner. Με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν κάνω σεξ τέσσερα χρόνια, τέσσερα χρόνια καλόγρια. Θα κάνω όταν έρθει η ώρα, όταν γεμίσει η ψυχή μου. Αυτό το πράγμα το δοκίμασα, αλλά δεν μου βγήκε, ένιωσα άσχημα. Παντρεύτηκα λόγω της μάνας μου που ήταν αυστηρή. Δεν ήθελα γάμο ποτέ.

Δεν είμαι του σπιτιού» και δεν δίστασε να αναφέρει: «Η εικόνα μου αλλάζει με το χρόνο γι’ αυτό και υπάρχουν οι γιατροί, αλλά όχι να πάω στο γιατρό και να γίνω σα ροφός… μόνο μποτοξάκι κάνω…»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight