Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Απόψε στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου, η όπερα "Τουραντό" live από την Μετροπόλιταν

Απόψε στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου, ...

Τις μεταδόσεις από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης επιμελείται στην Πάτρα η Κινηματογραφική Λέσχη με τον όμιλο Αντένα

Αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στις 19:55 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέσω του προγράμματος “THE MET: LIVE IN HD”, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, την πρεμιέρα της Μετροπόλιταν για τη νέα περίοδο 2019-2020 με την επική υπερπαραγωγή «Τουραντό» του Giacomo Puccini.

Το πρόγραμμα “The Met: Live in HD” μεταδίδεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της όπερας, να απολαύσουν αγαπημένες παραστάσεις-παραγωγές της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών κλπ επισκεφθείτε το www.metingreece.com , αλλά και την σελίδα στο Facebook @metingreece.

Στην Πάτρα τις μεταδόσεις επιμελείται η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντένα και το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για τις 5 ζωντανές μεταδόσεις της Πάτρας μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στο site της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας www.cinelesxipatras.gr

Διεύθυνση ορχήστρας: Yannick Nézet-Séguin

Σκηνοθεσία: Franco Zeffirelli

Σκηνικά: Franco Zeffirelli

Κοστούμια: Anna Anni και Dada Saligeri

Φωτισμοί: Gil Wechsler

Χορογραφίες: Chiang Ching

Διανομή: Christine Goerke (Τουραντό), Eleonora Buratto (Λιού), Roberto Aronica (Καλάφ), Jame Morris (Τιμούρ).

Διάρκεια: 3 ώρες (μεταδίδεται με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους).

Ο Μουσικός Διευθυντής της Met Yannick Nézet-Séguin διευθύνει την επική παραγωγή του εμβληματικού Franco Zeffirelli του 1987. Πρωταγωνιστεί η Christine Goerke στον ομώνυμο ρόλο της παγερής Κινέζας πριγκίπισσας Τουραντό, που έχει απορρίψει όλους τους άνδρες. Ο Roberto Aronica ερμηνεύει τον Καλάφ, τον ερωτευμένο νέο που διακινδυνεύει την ζωή του για να κερδίσει το χέρι της πριγκίπισσας και τραγουδά την περίφημη άρια “Nessun dorma.” Η Eleonora Buratto είναι η μικρή σκλάβα Λιού και ο James Morris ο χαμένος πατέρας του Καλάφ, ο Τιμούρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture