Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νικόλαος Μουγκογιάννης και Δημήτρης Μπενέτσης οι νεκροί του τροχαίου στην Πατρών–Πύργου

Νικόλαος Μουγκογιάννης και Δημήτρης Μπεν...

Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα

Οι Δημήτρης Μπενέτσης και Νίκος Μουγκογιάννης είναι οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στα Βραχνέικα και στα φανάρια της ΒΙΠΕ.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και κάποια κατέληξαν σε τοιχίο. Επίσης έχουν τραυματιστεί σοβαρά δύο ακόμα άτομα και πιο ελαφριά μια έγκυος γυναίκα.

Οι δύο άτυχοι άνδρες επέβαιναν στο ίδιο όχημα το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κατεύθυνση προς τον Πύργο.

Σοβαρά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 42 και 39 χρόνων αντίστοιχα, ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκε η 33χρονη έγκυος.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ήταν δύσκολη η αναγνώριση των πτωμάτων, τα οποία ανασύρθηκαν από τα άμορφα οχήματα.

Ο Νικόλαος Μουγκογιάννης ήταν εν ζωή κάτοικος Αχαϊκού και ο Δημήτρης Μπενέτσης, έμενε στην Πάτρα.

Ο Δημήτρης Μπενέτσης (φωτο από patragoal) είχε χάσει την μητέρα του (με καταγωγή από του Λάππα) ενώ ο πατέρας του ζει στα Σαγέικα όπου επίσης διαμένουν και τα δύο αδέλφια του, Σοφία και Χρήστος. Ο Δημήτρης ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις