Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Την άλλη εβδομάδα η συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Την άλλη εβδομάδα η συνεδρίαση του ΔΣ το...

Έγινε η συνάντηση - σύσταση του νέου ΔΣ ενώ μετά την "Γέρμα" αναμένονται κι άλλες μετακλήσεις παραστάσεων

Τυπική ήταν η 1η συνάντηση του νέου Διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπου νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Πέτρος Βάης. Στη συνάντηση έγινε απλά η σύσταση του ΔΣ και από την ερχόμενη εβδομάδα επίκειται να πραγματοποιηθεί η 1η συνεδρίαση όπου θα συζητηθούν και οι παραστάσεις της νέας χειμερινής περιόδου 2019-2020, η οποία ξεκινά αυτό το σαββατοκύριακο ατύπως με την μετάκληση της αξιόλογης παράστασης «Γέρμα» της Εταιρείας θεάτρου «ηθικόν ακμαιότατον» σε διασκευή-σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται κι άλλες θεατρικές μετακλήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ για την φετινή παιδική θεατρική παραγωγή πιθανότατα θα υπάρξει συνέργεια του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με άλλο φορέα όπως είχε συμβεί πέρυσι με το ανέβασμα του έργου «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Όσκαρ Ουάιλντ (ήταν συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης) σε διασκευή κειμένου  από την Άντρη Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαίτη.

Στο μεταξύ την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Μπάρυ, οι εξετάσεις εισαγωγής για το νέο ακαδημαικό έτος στην σχολή δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπου σύμφωνα με πληροφορίες, το επίπεδο των παιδιών που αριθμητικά έφταναν τα 50, ήταν αρκετά καλό και η επιλογή για τις 12 θέσεις των νέων σπουδαστών ήταν ιδιαίτερα δύσκολη από τον νέο υπεύθυνο της σχολής Σωτήρη Χατζάκη. Παρόντες κατά την διαδικασία των ακροάσεων – εξετάσεων ήταν και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Σταύρος Τσακίρης και ο Πέτρος Βάης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture