Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Γεμάτη η τρέχουσα πολιτιστική εβδομάδα στο Πολύεδρο

Γεμάτη η τρέχουσα πολιτιστική εβδομάδα σ...

Το Σάββατο 12/10 θα λάβει χώρα εκπαιδευτική δράση για παιδιά έως 12 ετών με θέμα "οι θησαυροί των βιβλίων"

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της εβδομάδας 7 με 12 Οκτωβρίου 2019 στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Κατ’ αρχάς λειτουργεί Bazaar Βιβλίων στο πατάρι του βιβλιοπωλείου, από 1 ευρώ (βιβλία Λογοτεχνίας, Ιστορίας, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, Ταξιδιωτικά, κ.α).

Ακόμα συνεχίζεται η Ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Tο μπλε της θάλασσας και τ’ουρανού». Συμμετέχουν οι: Βελαώρας Χάρης, Διονάς Βαγγέλης, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Ευγενίδης Σωκράτης, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος και Φιλιπποπούλου Ελένη.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 20.30 θα λάβει χώρα η εκδήλωση «Ταξιδεύοντας με τους φίλους μας…» στην Λατινική Αμερική. Σε Βραζιλία, Αργεντινή και Ουρουγουάη θα μας ταξιδέψουν ο Νικόλας Γαρμπής και η Ιωάννα Παπαγεωργίου μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 20.00   - Γνωρίζουμε τους καλλιτέχνες μέσα από το έργο τους. Προβολή και παρουσίαση του συνολικού έργου των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση «Tο μπλε…».

Όσο για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 11 με 1 μεσημέρι - Οι θησαυροί των βιβλίων – με λέξεις και χρώματα. Παίζουμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το δικό μας βιβλίο.

 Εκπαιδευτική δράση για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture