Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Matt Royal: Στρώματα - έργα τέχνης στο More design By Georgiopoulos

Matt Royal: Στρώματα - έργα τέχνης στο M...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Καλούμαστε όλοι να δοκιμάσουμε τα επώνυμα είδη που εξασφαλίζουν τον ιδανικό ύπνο

Αποκλειστική συνεργασία με τη Matt Royal, την ονομαστή εταιρεία που ειδικεύεται σε χειροποίητα και πολυτελή προιόντα ύπνου ανώτερης ποιότητας και τεχνολογίας αλλά και εξαιρετικών υλικών διατηρεί η More Design by Georgiopoulos.  Στρώματα, ανωστρώματα, μαξιλάρια, ειδικά μαξιλάρια εγκυμοσύνης, παπλώματα θα σας ενθουσιάσουν καθώς εγγυούνται και εξασφαλίζουν τις απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ανάπαυσης, δηλαδή τον …τέλειο ύπνο!

Η σύμπραξη αυτή δρομολογήθηκε στο πνεύμα των παροχών υψηλού status και αισθητικής της More Design By Georgiopoulos, η οποία με τη διαχρονική της παρουσία στο χώρο του επίπλου και της εσωτερικής διακόσμησης έχει κύριο μέλημα την ικανοποίηση του αγοραστικού της κοινού. Μάλιστα, αυτές τις μέρες καλεί τους πελάτες της να δοκιμάσουν όλα τα είδη Matt Royal διαπιστώνοντας από κοντά πως η χρήση τους είναι μοναδική εμπειρία.

Κοινός στόχος της συνεργασίας των δυο εταιριών άλλωστε αποτελεί η μέγιστη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου περιβάλλοντος, όπου η υγεία και η ξεκούραση έχουν πρωταρχικό ρόλο. Τα προιόντα ύπνου Matt Royal είναι επιτεύγματα αυστηρού ποιοτικού ελέγχου υλικών και διαδικασιών παραγωγής. Ετσι, το κάθε προϊόν έχει “ονοματεπώνυμο”, καθώς είναι χειροποίητο, μοναδικό και ανεπανάληπτο όπως ένα έργο τέχνης!

 

 

 

More Design by Georgiopoulos

Κανελλοπούλου 50, Πάτρα

Τ.: 2610-461555

www.moredesign.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View