Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μία νοσταλγική "βαρκαρόλα αγάπης" από τον Σύλλογο Λευκαδίων Πάτρας

Μία νοσταλγική "βαρκαρόλα αγάπης&qu...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ

Ένα υπέροχο ρομαντικό έθιμο αναβίωσαν για 3η συνεχόμενη φορά στον Πατραϊκό κόλπο, το περασμένο Σάββατο το βράδυ, τα μέλη του Συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας «Η Φανερωμένη». Η εκδήλωση με τίτλο "Βαρκαρόλα Αγάπης", με αγαπημένες και χιλιοτραγουδισμένες  Επτανησιακές καντάδες πάνω σε βάρκα με λίκνισμα  γόνδολας, άφησε όμορφες εντυπώσεις.

Ένα έθιμο συνυφασμένο με τον πολιτισμό  της Λευκάδας και την επτανησιακή κουλτούρα  με μήνυμα την παντοτινή θύμηση του γενέθλιου τόπου. 

«Ένας ύμνος στη θάλασσα», όπως αναφέρει η γραμματέας του Συλλόγου, «που την γεμίζει χρώματα φως και μουσική με τη συμμετοχή των μουσικών, των τραγουδιστάδων της αγάπης και των ψαράδων».

Συντελεστές της εκδήλωσης ήταν ο Captain Μάντζαρης Βησσαρίων με το όμορφο ψαροκάικό του, οι κανταδόροι της Santa Maura με μαέστρο την κ. Αψόμωτου Δήμητρα.  

Υψίφωνος η συμπολίτισσα λυρική ερμηνεύτρια Γιόλα Γασπαρινάτου!

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Πατράς ευχαριστεί δημοσίως από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν  στην επιτυχία της εκδήλωσης, ιδιαίτερα το Λιμενικό Σώμα για την άμεση ανταπόκρισή του, όλους τους κανταδόρους της Santa Maura καθώς και τη  μαέστρο των  κ. Αψόμωτου Δήμητρα και το υπέροχο κοινό, το οποίο με πολλή διάθεση αγάπησε και  παρακολούθησε την βαρκαρόλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture