Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι πατρινοί ηθοποιοί που παίζουν στα φετινά τηλεοπτικά σίριαλ!

Οι πατρινοί ηθοποιοί που παίζουν στα φετ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Κατάφεραν να συμμετέχουν σε αξιόλογες σειρές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε με πολλές σειρές. Οι επιλογές που έχει ο τηλεθεατής φέτος είναι πολλές και μάλιστα οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι υπάρχουν αρκετά σίριαλ με ενδιαφέρον.

Σε πολλές περιπτώσεις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε ή θα δούμε πατρινούς ηθοποιούς!

 

«Έρωτας μετά» με τον Γιώργο Παπαπαύλου να έχει το ρόλο του κακού!

Μία τηλεοπτική σειρά που έχει προκαλέσει αίσθηση από την προβολή των πρώτων επεισοδίων της είναι το «Έρωτας μετά».

Εκεί βλέπουμε τον πατρινό ηθοποιό Γιώργο Παπαπαύλου που μάλιστα υποδύεται έναν κακό, πολύ κακό!

Πιο συγκεκριμένα, υποδύεται τον Ηλία, τον ξάδελφο του Κωνσταντίνο (Αντώνης Καρυστινός) 

Ο Ηλίας υπεξαιρεί προϊόντα της εταιρείας που εργάζεται και τα πουλάει με δική του επωνυμία. Αυτό προκαλεί την αντιπαράθεση των δύο εξαδέλφων.

Έλλη Τρίγγου- Δημήτρης Γκοτσόπουλος έρχονται με «Άγριες μέλισσες» !

Μία από τις πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές φέτος είναι οι «Άγριες μέλισσες» στον ANT1.

Η πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου υποδύεται την Ασημίνα, μία από τις τρεις αδερφές που έχουν έναν από τους κεντρικούς ρόλους στις "Άγριες Μέλισσες".

 

O πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται τον Λάμπρο, τον μοναδικό άνδρα που ερωτεύτηκε στη ζωή της η Ελένη. 

Άγριες Μέλισσες - Η Ιστορία

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

 

 

Η Πέτρα Μαυρίδη στο «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη

Η νέα, ταλαντούχα πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη υποδύεται στη σειρά που κάνει πρεμιέρα στο OpenTv την Κυριακή 6/10/2019 στις 21.00 μία Πόντια κοπέλα, την Χαρά.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα στο Οpentv η φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, με κυρίως εξωτερικά γυρίσματα σε πολλές περιοχές, «Το Κόκκινο Ποτάμι» που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, ένας δημιουργός με πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, ο οποίος το 2016 γύρισε την συγκινητική κινηματογραφική ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» για την οδυνηρή περιπέτεια των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στην Κατοχή.

Τα γυρίσματα για το «Κόκκινο Ποτάμι» που περιλαμβάνει ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών καθώς και πολλούς κομπάρσους, έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο και αναμένεται να συνεχιστούν και τον χειμώνα.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και ουσιαστικά αναφέρεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον Ελληνισμό, στα χρόνια της Γενοκτονίας των Ποντίων φτάνοντας έως και την Μικρασιαστική καταστροφή, είναι και η Πατρινή Πέτρα Μαυρίδη, μία νέα, ταλαντούχα ηθοποιός που είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και έχει παίξει σε αξιόλογες παραστάσεις όπως στη «Ζωή του Γαλιλαίου» του Μπρεχτ στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας πλάι στον Κώστα Καζάκο.

Ερωτώμενη από το thebest.gr, η Πέτρα Μαυρίδη μας είπε πως είναι απίστευτη η όλη εμπειρία συμμετοχής στο συγκεκριμένο σήριαλ. Έχοντας ήδη κάνει γυρίσματα σε περιοχές όπως τα Τρίκαλα και η Βέροια, η Πέτρα Μαυρίδη μας είπε πως υποδύεται μία Πόντια κοπέλα τη Χαρά στη περιοχή Αμισό (Σαμψούντα) που είναι φίλη της Βασιλικής (στο ρόλο η Χαρά – Μάτα Γιαννάτου). Η Βασιλική είναι ζευγάρι με τον Θέμη (Αργύρη Πανταζάρα), ο οποίος είναι αδελφός του Μίλτου (Ιωάννης Παπαζήσης).

Σύμφωνα με το στόρι που ξεκινά το Μάιο του 1895, η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 12χρονο γιο της, τον Μίλτο, µε την μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη. Ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή καθώς σύμφωνα µε το Μουσουλμανικό νόμο αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου. Οι επιθέσεις των φανατικών Τούρκων θα αναγκάσουν τις δύο οικογένειες, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Οι δυο νέοι θα ξανασυναντηθούν τυχαία στην Κωνσταντινούπολη 11 χρόνια μετά, χωρίς να γνωρίζουν την οικογενειακή σχέση που τους δένει, ερωτεύονται κεραυνοβόλα.

Ο Νίκος Δερτιλής κάνει guest στο «Πέτα τη φριτέζα», στο «Αν ήμουν πλούσιος» και στην «Πολυκατοικία»

Σε τρεις τηλεοπτικές σειρές κάνει guest εμφανίσεις ο πατρινός ηθοποιός Νίκος Δερτιλής. Ήδη τον είδαμε στην επιτυχημένη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» στον Αnt1 ενώ από σήμερα και για τρία επεισόδια θα τον βλέπουμε στο «Αν ήμουν πλούσιος»που προβάλεται επίσης από τον Ant1. Δεν σταματάει εκεί αφού και το επόμενο διάστημα θα τον δούμε στην «Πολυκατοικία» του ΣΚΑΙ. 

Ο Νίκος Δερτιλής (δεξιά) με τον Φάνη Μουρατίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight