Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλλη Τρίγγου: Φέτος είναι η χρονιά της και μιλάει στο περιοδικό Best

Έλλη Τρίγγου: Φέτος είναι η χρονιά της κ...

Για την γενέτειρά της την Πάτρα, και όχι μόνο

Πρωταγωνιστεί στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ» δίπλα στον Αιγιώτη Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, κάνει γυρίσματα για την ταινία «Monday» με συμπρωταγωνιστή τον Sebastian Stan, σκίζει για τρίτη χρονιά στο «Στέλλα κοιμήσου» και συμμετέχει στην αγγλική σειρά «The Durrels». Η Έλλη Τρίγγου, το ηλιοκαμένο ξανθό κορίτσι του Suntan, είναι η αγαπημένη της νέας γενιάς ηθοποιών και μιλάει στο Best για την γενέτειρά της την Πάτρα, και όχι μόνο.

Της Κωνσταντίνας Τσίχλα

 

Συχνά ονειρεύομαι το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας και μου λείπουν οι αγαπημένες μου γειτονιές

 

«Για μένα η Πάτρα είναι… άνθρωποι. Συχνά ονειρεύομαι το ηλιοβασίλεμά της και μου λείπουν οι αγαπημένες μου γειτονιές, αλλά οι άνθρωποι που αγαπώ και βρίσκονται σε αυτή την πόλη είναι στη καρδιά μου».

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΣΕΞΠΙΡ»

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που κάνουμε. Τώρα που ανέ­βηκε η παράσταση είμαι υπερήφανη για το αποτέλεσμα. Πρόκει­ται για μία απαιτητική παραγωγή με πολλά σκηνικά και κουστού­μια. Είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα που μας αντιπροσωπεύει, μας εκφράζει και το χαιρόμαστε πολύ. Πρόκειται για ένα παραμύθι μέσα από το οποίο μιλάμε για τον έρωτα και για τη μαγεία του θεάτρου. Βλέπουμε μία θεατρική παράσταση να δημιουργείται επί σκηνής και παράλληλα ένα μεγάλο έρωτα να γεννιέται και να πεθαίνει. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένα υπέροχο πλά­σμα, γενναιόδωρος άνθρωπος και εξαιρετικός συνεργάτης. Είναι ο πυρήνας και στυλοβάτης του εγχειρήματος. Τον έχω λατρέψει, έχει τρομερή εμπειρία και ικανότητα. Η σκηνική του παρουσία, “ενορχηστρώνει” και “δίνει το ρυθμό” σε όλους τους υπόλοιπους».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ «ΦΕΥΓΕΙ»

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή. Η χρονιά που φεύγει ήταν δημιουρ­γική και γεμάτη για εμένα. Έκανα ωραίες συνεργασίες και εξελί­χθηκα. Ό,τι έρχεται είναι δώρο. Παράλληλα είναι και αποτέλεσμα προσπαθειών και κόπου. Ακόμα κι αν έρθουν ευκαιρίες, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πώς θα τις διαχειριστείς. Όλοι έχουμε πι­θανότητες για «κάτι» αλλά το θέμα είναι πώς αξιοποιείς τα πράγ­ματα. Αισθάνομαι ότι μαθαίνω συνέχεια και ότι το κάθε τι είναι μια καινούργια δοκιμασία που με κάνει πιο πλούσια».

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

«Έψαχνα έναν τρόπο να μοιραστούμε κάτι με τους ανθρώπους εκεί. Η ευαισθητοποίηση αυτή υπάρχει μέσα μου από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με το Προσφυγικό, το 2015, και κατάλαβα ότι υπάρχει κι άλλη ανάγκη πέρα από το νερό, το φαγητό και τα ρού­χα. Αυτή που έχει να κάνει με την ψυχική τους υγεία. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να επενδύουμε στην ψυχική υγεία ευπαθών ομάδων… οπότε αυτό γίνεται “ντόμινο”. Το θέατρο και η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια. Είναι δικαίωμα όλων και θα έπρεπε να βρίσκο­νται παντού».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί

Η ταλαντούχα Μυρτώ Κιούρτη και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο σπίτι και τη διακόσμηση

Νέλλα Ιωάννου και Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου - Patras Fashion Power

Η παιδική μόδα στο Best που κυκλοφορεί... Η πιο γλυκιά φωτογράφιση

Κάναμε πρόβα νυφικού και φορέσαμε τα καλύτερα μονόπετρα - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το Best που κυκλοφορεί

Διαλέξαμε όλη τη μόδα των γιορτών από το περιοδικό Best που κυκλοφορεί - ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Γιορτάζουμε 10 χρόνια Best με το μεγαλύτερο τεύχος που βγάλαμε ποτέ

Τα καλύτερά μας χρόνια! Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια BEST με το πιο προσωπικό και νοσταλγικό editorial

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight