Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε καφέ της Ρήγα Φεραίου εθεάθη το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Λοβέρδος

Σε καφέ της Ρήγα Φεραίου εθεάθη το πρωί ...

Είχε έρθει για προσωπική του επαγγελματική υπόθεση στη γενέτειρα του

Χαλαρός και καλοντυμένος όπως πάντα εθεάθη το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πάτρα ο βουλευτής της Β’ Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Υπουργός και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ως γνωστόν είναι Πατρινός.

Ο κ. Λοβέρδος όπως μάθαμε βρέθηκε στην Πάτρα με αφορμή μία υπόθεση στο διοικητικό εφετείο ενώ αναμένεται να ξαναέρθει πάλι για προσωπικούς επαγγελματικούς λόγους την ερχόμενη Τρίτη. Μαζί με τον συνεργάτη του ο κ. Λοβέρδος ξέκλεψε λίγο χρόνο και κάθισε για καφέ στο καφέ μπαρ Cuccuvaia στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου μάλιστα τον περίμενε μεγάλη παρέα Πατρινών «συντρόφων» του. Ανάμεσα τους όπως είδαμε ήταν ο υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά, Μαρίνος Σκανδάμης, αλλά και οι Σπύρος Τυροδήμος, Βασίλης Κίκινας, Γιώργος Λάζαρης, κ.α.

Ο κ. Λοβέρδος κάθισε περίπου μισή ώρα στην παρέα, το κλίμα ήταν χαλαρό και ευχάριστο και σίγουρα η συζήτηση περιστράφηκε στην πολιτική επικαιρότητα και στις νεότερες εξελίξεις στο θέμα της Νovartis και την διαβίβαση στη Βουλή της υπόθεσης για τον πρώην Υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight