Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο Πατρινός Όμιλος "Τέχνης Κίνηση" χόρεψε στο "Δόρα Στράτου" στο Λόφο του Φιλοπάππου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Πατρινός Όμιλος "Τέχνης Κίνηση&qu...

Την περασμένη Δευτέρα 16/9/2019 αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και λαβαίνοντας θερμό χειροκρότημα

Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου «Τέχνης Κίνηση» που απαρτίζεται από μέλη του Προσωπικού των Πανεπιστημίων Πατρών και Πελοποννήσου (πρώην AΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας) ταξίδεψε την περασμένη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα και συμμετείχε με επιτυχία, στη 18η συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων  «Εμμέλεια 2019», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπάλη, που πραγματοποιείται στο φημισμένο Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» στο λόφο του Φιλοπάππου στην Αθήνα.

Το Πατρινό χορευτικό τμήμα, υπό τη χοροδιδασκαλία του κ. Κωνσταντίνου Σουλτανά, παρουσίασε χορούς από την Πελοπόννησο και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές, ανάμεσα στους οποίους ήσαν και πολλοί τουρίστες.

Να προσθέσουμε πως το κηποθέατρο Ελληνικών Χορών “Δόρα Στράτου” που έχει χωρητικότητα κοντά 900 ατόμων, θεωρείται το ζωντανό μουσείο του ελληνικού χορού από το 1953 & είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός επιχορηγούμενος συστηματικά από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον ΕΟΤ. Οι καθημερινές του παραστάσεις, τα μαθήματα και οι εκδόσεις του βασίζονται σε επιτόπια προγράμματα επιστημονικής έρευνας.

*Το υλικό μας έστειλε ο Γιάγκος Ιγγλέσης, χορευτής του Ομίλου, Υπεύθυνος Τμήματος Κινητικότητας, Δημοσίων Σχέσεων, Πρακτικής & Σταδιοδρομίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture