Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το μήνυμα αγάπης της Μενεγάκη προς το τηλεοπτικό κοινό

Το μήνυμα αγάπης της Μενεγάκη προς το τη...

ΔΕΙΤΕ τι ανέβασε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης

Την αγάπη που της δείχνει όλα αυτά τα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό αναγνωρίζει με ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της για φέτος η παρουσιάστρια απευθύνεται προς τους φίλους της σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το πιο σημαντικό που κέρδισε είναι «ότι κέρδισε εσάς».

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:  

«Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι … και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε …. τόσα χρόνια μαζί …. ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση, ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παράλληλες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή ! Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο, άλλοι περάσατε στις σχολές -πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά … αλλά κι εσείς που ζείτε στο εξωτερικό!

Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών, πιτσιρίκια μου, νεαρούληδες μου, μανούλες μου γλυκιές , αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου ( αλλά κι εγώ στην δική σας ) τόσο έντονα …. με έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριά αλλά τόσο κοντά … Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια με έχετε στηρίξει και βοηθήσει πάρα πολύ! Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατελείωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας!

Ξέρω πως έχω βρεθεί στην σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο, ελπίδα, θετική ενέργεια. Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα… ό,τι κάνω πολύ ή λίγο και ότι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου, απόλυτα αληθινό! Όπως και η σχέση μας! Κι εγώ σ αυτή την δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι. Με όνειρα πολλά , ανασφάλειες αλλά και πάντα βαθιά μέσα μου μου ελπίδα!

Να τα καταφέρω μεν , αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου! Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου, αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι και το πιο σπάνιο για να συμβεί) είναι ότι κέρδισα εσάς!

 Γιατί η σχέση μας δεν βασίζετε μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία , είναι πιο βαθιά και πιο ουσιώδης! Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας …. Γιατί; Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος…», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight