Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πήγαμε να δούμε την «Βερβερίτσα» του Μουτσινά αλλά νίκησε η βροχή!

Πήγαμε να δούμε την «Βερβερίτσα» του Μου...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε συγγνώμη από το κοινό

Η »Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά δεν κατάφερε να νικήσει τη βροχή που έπεσε το βράδυ της Πέμπτηςν στον υπαίθριο χώρο του Royal που είχε γεμίσει με κόσμο που περίμενε να δει με ανυπομονησία την πολυσυζητημένη παράσταση που παιζόταν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα  στην Πάτρα.

Η παράσταση ξεκίνησε με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού να βρίσκονται επι σκηνές όμως γρήγορα άρχισε να βρέχει. Μόλις οι δύο ηθοποιοί κατάλαβαν ότι οι ψιχάλες δυναμώνουν έκαναν παύση και εξήγησαν στο κοινό ότι θα πρέπει να διακόψουν την παράσταση καθώς ο χώρος ήταν γεμάτος καλώδια και θα ήταν επικίνδυνο να συνεχίσουν. Οι υπεύθυνοι του χώρου πήραν τα απαραίτητα μέτρα και όλοι περίμεναν να δουν αν η βροχή θα σταματήσει.

 

Μάλιστα το διάστημα αυτό ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρόμο για την νέα του τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «καλό μεσημεράκι».

  

Ένα τέταρτο μετά και αφού φαινόταν πώς όλα ήταν εντάξει η παράσταση συνεχίστηκε… αλλά όχι για πολύ. Άρχισε πάλι να βρέχει και ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε ότι η παράσταση δε θα ολοκληρωθεί.

«θέλαμε πάρα πολύ να σας παίξουμε την παράσταση αλλά βλέπετε ότι δεν γίνεται. Σας ζητάμε συγγνώμη» ανέφερε ο Νίκος Μούτσινας ενώ οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν ότι το κοινό θα εξαργυρώσει τα εισιτήρια του. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight