Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Λάτιν Ιρίνα: Ονειρευόμαστε με την παλαιά φρουρά της αμερικάνικης μόδας

Λάτιν Ιρίνα: Ονειρευόμαστε με την παλαιά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα αριστoκρατικά brands Oscar de la Renta και Carolina Herrera παρουσίασαν στη Νέα Υόρκη τις collections για άνοιξη- καλοκαίρι 2020

Ξεχωριστές στιγμές αποτελούν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τα shows Oscar de la Renta και Carolina Herrera καθώς εκπροσωπούν την «παλαιά φρουρά» της αμερικάνικης μόδας και ένα σικ ρομαντισμό που υπερισχύει πρόσκαιρων trends. Aυτές οι επιδείξεις προσελκύουν παραδοσιακά τη high society λανσάροντας ρούχα για κορυφαίες κοινωνικές περιστάσεις, που «φωνάζουν» πολυτέλεια και υψηλή αισθητική; Πώς λέμε δηλαδή street style για όλους; Ακριβώς το αντίθετο.

 

Χθες στο «Μεγάλο Μήλο» καταχειροκροτήθηκε λοιπόν η συλλογή Oscar de la Renta για την επόμενη άνοιξη, καθώς οι διάδοχοι του μετρ της μεγαλοπρέπειας, Laura Kim και Fernando Garcia υποκλίθηκαν στις λατινοαμερικάνικες ρίζες του αξεπέραστου μόδιστρου αλλά και στην εξωτική πατρίδα του, τον Αγιο Δομήνικο. Πολλά βολάν, οργάντζες με πολύχρωμα ξέφτια και «κοφτές» δαντέλες, τρισδιάστατα λουλούδια σαγήνευσαν τους θεατές. Ακρως εντυπωσιακές με τις ωραιότερες βραδινές τουαλέτες του show οι καλλονές Ιρίνα Σάικ και Κλάντις Σουάνεποελ. Front row οι Πριάνκα Τσόπρα και Σανίνα Σάικ.

Και στο Carolina Herrera show όμως αποθεώθηκαν διαχρονικά ρούχα, των οποίων η αγορά αποτελεί επένδυση. H 80χρονη grand dame του american style παρουσίασε μια συλλογή πολύ φωτεινή και αισιόδοξη στο ύφος που την έχει καθιερώσει. Το λευκό πουκάμισο, η στενή μέση και η πλούσια μάξι φούστα ήταν πάλι εδώ. Μαζί, έντονα μανίκια, εκτυφλωτικά χρώματα, τρισδιάστατα άνθη, tie dye και πελώρια πουά. Στο πλευρό της σχεδιάστριας το super model Κάρλι Κλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View